lørdag den 1. september 2012

Slanke snak

Weee, i de seneste 14 dage har jeg tabt 4 kg mere :-)

Nu begynder jeg at tro på, at jeg virkelig kan reducere min vægt. Åh, hvor jeg dog nyder, at det endelig lykkes for mig. Det er SÅ dejligt :-)

2 kommentarer:

 1. Tillykke. :) Puha, sådan noget er en hård kamp. Lider selv af elevatorvægt og har flere i familien, der har været gennem gastric bypass. Uanset, hvordan man taber sig, er der ingen lette løsninger. Nu ved jeg ikke, om du er på medicin, men tit gør det tingene endnu svære. Pludselig kommer man på et nyt medikament, og vægten går atter amok - hvis det så ikke engang hjælper, kan det være hårdt at holde fanen højt.

  Tillykke med reduceringen og go go go! :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak skal du have Line :-)

   Ja, det er meget svært, og jeg får medicin, som gør det endnu svære at tabe mig. Heldigvis skifter jeg ikke længere mellem medikamenterne, for det, jeg får, virker utrolig godt på mig :-)

   Jeg kan huske engang for en del år siden, hvor jeg fik et præparat, som virkelig var en motherfucker mht vægtøgning - jeg tog 25 kg på i løbet af 3 måneder! Og da jeg i forvejen var stor, så var det virkelig skidt. I dag er behandlerne i Psykiatrien - i hvert fald i Vejle Kommune - heldigvis blevet mere opmærksomme på problemet, og jeg ved, de på psykiatrisk afdeling har en diætist tilknyttet. Det er virkelig en god ting :-)

   Slet

Du skal have tak for, at du tager dig tid til at skrive en kommentar. Det varmer og glæder mig :-)

Kærlig hilsen
Louise