lørdag den 1. september 2012

Vi er selv ansvarlige for vores liv

"We are each responsible for our own life
- no other person is or even can be."
Oprah Winfrey

Til dels er jeg enig i, at vi selv er ansvarlige for vores liv, men jeg mener så absolut også, at det er meget lettere at føle sig glad og lykkelig, når jeg er omgivet af gode mennesker, der alle vil mig det godt. Når jeg rækker hånden ud og er åben overfor andre mennesker, så øges min livsglæde betragteligt.

Fredag kom min far ned til mig. Det var medicindag, og han kørte mig ind til lægen, så jeg kunne få indsprøjtningen. Som sædvanligt vejede lægen mig, og denne gang havde jeg sørme tabt hele 4 kg! Jeg var så glad og stolt af mig selv, at det kom til at præge resten af min fredag :-)

Min far og jeg handlede i den lokale Brugs på vejen hjem. Vi havde egentlig aftalt, vi ville køre til Give og handle i Fakta, men jeg var træt, så vi tog den hurtige (og dyre) løsning. Det var nu ikke meget, jeg fik købt, for jeg kunne slet ikke koncentrere mig om at finde varerne, selvom jeg som altid havde min lille indkøbsbog med (jeg har en lille bitte notesbog, hvori jeg skriver mine indkøbssedler. Bogen husker jeg, men en løs seddel glemmer jeg altid).

Det blev en lang dag, for min far både slog græs og malede lidt mere af muren på huset. Vi fik frokost og eftermiddagskaffe sammen, og det var dejligt med hans selskab, selvom jeg var så træt. Da han kørte sidst på eftermiddagen, stod der kun afslapning og en lur på mit program :-)

Min fredag bød også på sms, mails og telefonsamtaler med dejlige mennesker. Og jeg tog mig endelig sammen til at bestille nogle Nupo produkter. Jeg havde fundet en netbutik, som sælger en Nupo prøvepakke til en fornuftig pris. Jeg har ikke tidligere handlet i den webshop, men nu prøvede jeg altså at bestille derfra. Jeg er MEGET spændt på at smage dem, for jeg husker dem fra min ungdom, hvor jeg absolut ikke kunne lide smagen af pulverdrikkene. Det er mange år siden, så de har måske fået en ny og bedre smag - det er i hvert fald mit håb, for jeg vil gerne erstatte nogle af mine måltider med Nupo, så jeg kan blive ved med at reducere min vægt. Nu venter jeg spændt på at modtage pakken med alle de forskellige varianter af Nupo produkterne :-)

2 kommentarer:

 1. Huha, jeg får helt hoppet rundt her - håber ikke, mine kommentarer gør dig helt rundtosset. :)

  Jeg er spændt på at høre, hvad du synes om pakken. Selv er supperne det eneste produkt, jeg ikke har prøvet.

  For et par år siden tabte jeg mig ca. ti kilo med Nupo. Det holdt lige over et halvt år, så blev min medicin lagt om og siden er vægten gået op og ned på elevatormåden. :( Jeg er dog ret Nupo-glad. Jeg får både perioder med øget appetit og perioder med appetitløshed. Når jeg ikke kan spise, er deres shakes en god løsning for mig - også fordi jeg får den næring, jeg har brugt for.

  De færdige shakes man kan købe kan jeg slet, slet ikke få ned, men pulverne, man selv ryster, er jeg meget begejstret for. Der er ingen af dem, jeg ikke kan lide. På et tidspunkt lavede de min yndlings (jordbær) om. Jeg har dog lige købt en ny pakke og den lader til at være ændret tilbage igen.

  I en lang periode brugte jeg deres barer meget, hvis jeg var plaget af lækkersult. Så tog jeg en bar i stedet for aftensmad. Pt. er jeg dog inde i en periode, hvor jeg er blevet lidt overdoseret og slet ikke kan have dem. Ellers var hasselnøddebaren min yndlings.

  Håber, du skriver en update, når du får prøvet produkterne. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej, det er da kun dejligt, at du kommenterer så meget, for det er da hyggeligt og spændende at læse dine meninger om stort og småt :-)

   Jeg skal nok skrive en update, men jeg må sige, jeg er meget positiv overrasket over Nupo produkterne :-)

   Dejligt, at du har så stor glæde af Nupo. Og det gode ved Nupo er nemlig, at de giver den rette næring :-)

   Slet

Du skal have tak for, at du tager dig tid til at skrive en kommentar. Det varmer og glæder mig :-)

Kærlig hilsen
Louise