fredag den 9. november 2012

Smerte

Den anden dag stak livet mig en lussing så smertefuld, at jeg fik trang til at skrige min smerte til himlen. Skrigene blev dog siddende i min hals, og jeg græd istedet. Tavst trillede tårerne store og klare ned af mine runde kinder i så lang tid, at mine øjne stadig er røde, og en dundrende hovedpine gav mig en fysisk smerte.

Den fysiske smerte er langt lettere at forholde mig til, for jeg er så bange for at være midt i den psykiske smerte, at jeg har lavet den ene overspringshandling efter den anden for at undgå at få tid til at mærke, hvor ondt det gør psykisk lige nu.

Inderst inde kan jeg mærke, det ikke duer, så nu vil jeg tage mig stille stunder med tid og ro til at mærke mig selv. Tid til at være uanset hvor ondt det end må gøre. Tid til at reflektere og bearbejde smerten, så den ikke bliver liggende lige under overfladen og får mig til at bryde i gråd for et godt (eller rettere et forkert) ord. Det er tid til at forkæle mig selv efter alle kunstens regler.

Må livet behandle dig godt :-)

2 kommentarer:

 1. Kære dig.

  Det gør mig ondt at læse, men hvor er det godt du kan græde. Giv dig selv lov til det, da tårer er sjælens vaskemaskine.

  Rigtig god weekend med mindfulness.

  Mange hilsner fra Tove

  SvarSlet
 2. Kære Tove.

  Tak, det skal nok gå. Alt er ikke sort i mit sind, for jeg fik min kattekilling mandag morgen, og han giver mig så megen glæde og SÅ mange smil, så midt i smerten er han et lys, som gør det udholdeligt.

  Tårer er sjælens vaskemaskine... Det udtryk har jeg aldrig hørt før, men hvor er det et godt og sigende udtryk. Du har ret, det gør godt at græde, når man er ked af det.

  Tak, min weekend skal nok blive god. I dag står dagen på kærlig selvomsorg, og i morgen får jeg besøg af min dejlige søn og min skønne far. Må din weekend også blive god :-)

  Kærlige hilsner fra
  Louise

  SvarSlet

Du skal have tak for, at du tager dig tid til at skrive en kommentar. Det varmer og glæder mig :-)

Kærlig hilsen
Louise