søndag den 11. november 2012

Blaze flytter ind

"Animals are such agreeable friends
- they ask no questions,
they pass no criticisms."
George Eliot

Mandag den 8/111-2011 kl 8.30 flyttede Blaze hjem til mig. Han er 3 måneder gammel, og han er den sødeste og mest charmerende lille kattekilling. Han er kærlig, og han er meget legesyg. Han er en rød kat, og min søn valgte derfor, at han skal hedde Blaze, som betyder flamme på engelsk.

Blaze er som en lille baby, for han sætter sandelig liv i mit lille hus. Han er sådan en dejlig kat, og han beriger mit liv meget :-)

Blaze kniber øjnene sammen pga blitzen.

6 kommentarer:

 1. Nåååhhh hvor er han kær. Dyr giver altid så meget, uden de faktisk ved det og boede jeg ikke så tæt på en stor vej, ville her også være en kat i Tullehuset. Har haft mange katte gennem årene, men kan ikke leve med tanken om, at skulle miste en under et par hjul.

  Hav en god søndag

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, han er virkelig kær og slet ikke til at stå for :-)

   Jeg kan sagtens forstå, du ikke vil have kat, når du bor så tæt på en stor vej. Jeg bor nemlig selv helt ud til en meget trafikeret vej, og jeg er også meget bange for, at Blaze skal komme galt afsted der. Derfor har jeg valgt, at han indtil videre udelukkende skal være en indekat. Jeg regner dog med, at jeg til foråret og sommeren lader ham komme ud i haven. Det afhænger dog helt af, om han er bange for bilerne, ligesom min tidligere gamle kat var.

   Ønsker dig en dejlig søndag :-)

   Slet
 2. Ej, hvor er han da bare sød(:

  www.dyreglad-pige.blogspot.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, han er en lille lækker charmetrold fuld af leg og narrestreger :-)

   Slet
 3. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 4. Hvor er han skøn - jeg har selv haft en rød hankat, da jeg var barn/teenager (han blev en gammel kat heldigvis) og det var min bedste ven. Ham skal du nok få masser af dejlige stunder sammen med :-)

  SvarSlet

Du skal have tak for, at du tager dig tid til at skrive en kommentar. Det varmer og glæder mig :-)

Kærlig hilsen
Louise