lørdag den 24. november 2012

Slankesnak Vol. 6

I torsdags var jeg igen ved lægen, og jeg var som sædvanligt på vægten. Igen vejede jeg præcis 1,9 kg mindre end sidst. Både lægen og jeg var glade, for det bliver ved med at gå den rigtige vej med min vægt. Det er SÅ dejligt :-)

8 kommentarer:

 1. Ihhh hvor det går.
  SÅ godt gået og du kan sikkert også begynde at kunne høste fordelene ved dit flotte vægttab.
  You go girl !
  God weekend

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak Tove :-)

   Ja, jeg har allerede fået et par fordele af vægttabet - jeg har fået meget lettere ved at bevæge mig, og mit langtidsblodsukker er faldet en del - dejligt, og det motiverer mig til at hænge i :-)

   Slet
 2. Hvor er du sej! Kys dig selv på skuldrene og anerkend dig selv og din krop for indsatsen - i fortjener det begge ;-)

  SvarSlet
 3. You rock! Jeg synes sgu det er svært at holde fast, når man er over det punkt med nyhedens interesse og ekstasen begynder at lægge sig. Så skal man stadig tage sig sammen og ikke falde i, når de andre gnasker ens yndlingskage foran snotten på én. Og jeg har kun være i gang to mdr. Så du er sej at holde fast! :)

  http://line-walking-on-a-thin-line.blogspot.dk/

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak Line :-)

   Det med at holde fast går okay, men jeg falder altså også i mange gange. Jeg har dog bestemt mig for, at det er okay, at jeg spiser usundt ind i mellem, for ellers bliver det for surt for mig. Mht dit vægttab så skal du huske, at det er langt lettere for mig at tabe mig end det er for dig, for jeg har jo mange flere kg end dig at tage af. Du er sgu sej, at du holder fast - særligt i denne tid, hvor du har så meget andet at tænke på :-)

   Slet

Du skal have tak for, at du tager dig tid til at skrive en kommentar. Det varmer og glæder mig :-)

Kærlig hilsen
Louise