onsdag den 20. september 2017

Efter trøstespisningen.

Til Trøstespisning skrev I nogle virkelig søde og rigtig givende kommentarer til mig, og de hjælper mig meget i forbindelse med at tilgive mig selv for at have gået amok i chokolade. Hjertelig tak <3

I dag har jeg det bedre psykisk, men jeg er forbløffet over, hvor skidt jeg har det fysisk efter mit flip. Det burde nok ikke komme bag på mig, når jeg har diabetes 2, men jeg har ikke oplevet det så voldsomt før. Førhen har jeg nok mere eller mindre været vant til at have det skidt fysisk, og nu kan jeg så mærke det efter en pause med de vilde sukkerindtag. Min krop kan bare ikke tåle al det sukker, så jeg vil igen gøre en indsats for at minimere sukker - af skade bliver man klog, siges der - jeg kan så bare ærgre mig over, at jeg er så langsom til at lære nyt. Griner.

10 kommentarer:

 1. Giv det lidt tid og du får det helt sikkert bedre. Jeg beundrer din ærlighed og åbenhed omkring dette emne, som jeg oplever som tabu. Du er med til at løfte sløret og lade andre kigge ind.
  Flot og modigt.
  Da jeg var ny i den ædru verden, var der en på et AA møde, som sagde noget, der blev hængende. :
  Citat begynd ;* Hvorfor lærer jeg det ikke, efter flere ganges "huller". Hvis jeg var en ko, som gik ind i tråd med strøm i, gør jeg det kun en gang og har lært lektion.* Citat slut.
  Jeg har dumme ting/vaner i min hverdag, som burde væk, men uanset hvor hårdt jeg arbejder på det, lykkes det ikke og så dukker denne persons ord op i mit hoved, for han har jo ret. Brænder vi os en gang på noget, holder vi fingrene væk. Uhhh, vrøvler jeg eller giver det en smule mening ?
  God dag til dig

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Tove,
   Det giver SÅ meget mening, og jeg kan kun være enig i citatet - jeg har selv tænkt noget lignende mange gange, når jeg har haft et tilbagefald. Tove, vi må gøre det så godt, vi kan - uanset hvad det er, vi gerne vil ændre på :-)
   Hjertelig tak for, at du er netop dig <3 Kram <3

   Slet
  2. Helt enig. Vi må gøre det så godt vi kan og jeg erkender, at jeg har dage, hvor jeg brænder mit lys i begge ender, uden at være klar over det, men skynder mig t puste ud, når det går op for mig. Krammer til dig

   Slet
  3. Kære Tove, sådanne dage har jeg også. Faktisk var jeg lige ved at gøre det igen i morgen, men din kommentar fik mig til at give mig selv en sjæledag i stedet for <3 Kram til dig og Luna <3

   Slet
 2. Søde Louise,jeg er eng med Mosekonen, og vil tilføje at det kræver selverkendelse,hvis man vil videre, og det er du på vej til.
  Du er kommet igang med træning,og på sigt forsvinder din diabetes 2, hvis du bliver ved :)
  Stort kram fra din lækkerhaps <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Lækkerhaps,
   Hjertelig tak :-) Jeg kan godt se, hvad I mener, og du har ret i, at jeg er kommet igang med at træne <3 Kram <3

   Slet
 3. Du er bare så sejt, godt at du har det lidt bedre psykisk..
  Håber også snart du får det bedre fysisk..

  Kunne være du skulle overveje at ha nogle lidt sundere alternativer liggende, hvis du virkelig får cravings.. Jeg bruger feks mørk chokolade og kan i dag, godt nøjes med at tage to stykker.. Ved ikke om du må få frugt, men ellers kan en banan virkelig også rede min dag. Jeg har også altid knækbrød, muslibar og yoghurt i køkkenet, som også er godt, hvis man trænger til en snack.

  Krammer <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Hjertelig tak kære Jeanette <3
   Din kommentar har jeg tænkt over, og jeg er kommet frem til, jeg har det bedst, når jeg ikke har andre lækkerier end sukkerfri slik i huset - det kan stille min lækkersult uden at fucke mit blodsukker helt op, så det vil jeg gøre fremover :-) Kram <3

   Slet
 4. Hvor er jeg glad for, at du i dag har det bedre efter din trøstespisning. Og selvom det er træls, at det skal gøre ondt at lære, så er det oftest nemmest at lære når det har gjort ondt. Det lagrer sig på en anden måde, end hvis ikke det havde gjort ondt.
  At du allerede har det bedre, er et tegn på, at du er inde i en god proces. Det er så sejt - du er så sej!<3

  Knus<3

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Louise,
   hjertelig tak for din livskloge kommentar og de gode ønsker - begge dele glæder mig meget <3
   Du har ret i, at det oftest er lettest at lære, når det har gjort ondt. Jeg håber, jeg har lært det denne gang :-) Kram til dig <3

   Slet

Du skal have tak for, at du tager dig tid til at skrive en kommentar. Det varmer og glæder mig :-)

Kærlig hilsen
Louise