tirsdag den 23. april 2013

Stille sammen med Blaze"True silence is the rest of the mind,
and is to the spirit what sleep is to the body,
nourishment and refreshment."
William Penn

Dagene flyder langsomt i denne tid, og både Blaze og jeg flyder ligeså stille med, mens vi er stille og hygger os sammen. Tidligere har Blaze ikke været vild med nusseri i for lang tid ad gangen, for han ville hellere lege, slås og udforske, men han er inde i en periode, hvor han søger den stille ro hos mig - han kommer op til mig, søger min hånd og lægger sig ligeså stille ned, mens han spinder og tydeligvis nyder mine kærtegn. Sådan vil han gerne ligge i timevis, og han viser sin kampgejst, når jeg rejser mig - så markerer han lige sin utilfredshed ved at kradse eller bide mig - godt nok blidt, men det kan alligevel mærkes.

Mit eget energiniveau passer perfekt til kattens hyggenusseri, for jeg er noget så træt i disse dage. Ind i mellem mærker jeg kortvarigt et stik af: "jeg burde også lave noget af alt det på min to-do-liste", men utilfredsheden med mig selv forsvinder hurtigt, og jeg glædes istedet over, jeg har mulighed for at slappe af og bare nyde at være til. Jeg hygger mig med katten, kaffe, god musik, Facebook og blogs. Jeg får ikke rigtig skrevet kommentarer, for det er ligesom om, jeg ikke har så mange ord lige nu. Derfor passer Facebook med sin synes godt om knap mig utrolig godt :-)

2 kommentarer:

 1. Det lyder hyggeligt. Hvor er det skønt, at du og Blaze fandt hinanden.

  Og ord kommer når de skal. Giv tid og gør som du gør. Lad det komme. Det skal jeg også lære og huske på ... ganske tit! ;)

  Knus og god dag.

  SvarSlet
 2. Lyder som utrolig dejlig og harmonisk afslapning. Det er skønt at du kan give slip og give dig selv lov..
  Havde en baby på min skulder i dag - sådan en eller et kæledyr man kan få lov at nusse, er utrolig afstressende ;)

  SvarSlet

Du skal have tak for, at du tager dig tid til at skrive en kommentar. Det varmer og glæder mig :-)

Kærlig hilsen
Louise