mandag den 15. april 2013

Musik og Blaze

"Music washes away from the soul the dust of everyday life."
Berthold Auerbach

Musik gør mig altid godt, og i disse dage fylder musikken meget. Jeg lytter til en masse skøn musik og hviler min hjerne.

Min lille babykat vokser og udvikler sig. Han løsriver sig mere og søger udfordringer ude i den store spændende verden udenfor huset. Når han trænger til tryghed og hvile, kommer han og lægger sig ovenpå mig, og så skal vi sidde og være stille sammen. Blaze spinder af velvære og ligger afslappet og kigger med sine smukke øjne, når vi hører meditationsmusik. De timer er som balsam for min sjæl.


7 kommentarer:

 1. Godmorgen Louise.

  Ja, de kære husdyr/kæledyr giver lise til sjælen, men desværre kan de også være grund til bekymring.
  Jeg bliver bekymret, hvis Frække Karla ikke kommer hjem, som *aftalt* :))) =, når jeg fløjter eller til de tider, hun plejer at dukke op.
  Foråret har gjort hende totalt vild med udelivet, men jeg nyder at gå ude sammen med hende, for hun er som regel ikke langt væk.
  Ligger på lur i en hæk eller lign.

  Trætte bliver vi begge, når vi har været ude og der er ro på *vilddyret* om aftenen :)

  Hav en smuk dag

  SvarSlet
  Svar
  1. Godmorgen Tove,

   Ja, de kære små giver også bekymringer. Jeg bliver også bekymret, når Blaze er væk i længere tid end normalt, men er det ikke sådan, at kærlighed er?

   Dejligt, at I sådan nyder at være ude og brænde energi af i det dejlige forårsvejr :-)

   Ønsker jer begge en dejlig dag fuld af glæde :-)

   Kram fra
   Louise

   Slet
 2. De vokser så hurtigt de små kræ. I dag har Samsara og Myrledyret været ude for første gang. Det var hårdt for Moars nerver ... sad og skreg: "Nej, ikke længere - SAMSARA! Sami, kom tilbage. Nej ... ikke ud af haven!!" Heino sad imens med mildt overbærende smil. Jeg plejer at sige, HAN er den pylrede. c",)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja Line, de bliver så hurtigt store og er klar til at gå på opdagelse i den store verden. Jeg kan ikke lade være med at smile ved tanken om, hvordan du har siddet der og vogtet over hvert et skridt, de tog. det er sjovt, fordi jeg kan se mig selv i det - jeg gjorde det samme, da Blaze begyndte at komme ud. Nu er han blevet en lille lømmel, der driller de store, voksne katte i byen, så det sker flere gange om ugen, at jeg må ud og redde den lille provokatør fra de andre katte - de har en ide med at jage ham hele vejen hjem og så sidde og spærre vejen til kattelemmen for ham, så han ikke kan komme ind i sikkerhed. Tsk tsk, han lærer vel en dag at begå sig ude blandt andre :-D

   Slet
 3. Hej Louise

  Jeg fulgte et link fra Toves blog og har tilføjet mig som fast læser.
  Du skriver godt og har en dejlig indstilling :)

  SvarSlet
  Svar
  1. "indstilling til livet" skulle det selvfølgelig være ;)

   Slet
  2. Mange tak skal du have :-)

   Jeg læser også med hos dig, for jeg kan godt lide dine indlæg :-)

   Jeg glæder mig til at møde dig til hygge-krea-træffet i Brande :-)

   Slet

Du skal have tak for, at du tager dig tid til at skrive en kommentar. Det varmer og glæder mig :-)

Kærlig hilsen
Louise