torsdag den 3. januar 2013

Shopping stop

"We have too many high sounding words,
and too few actions that correspond with them."
Abigail Adams

Inspireret af den gode Mosekone har jeg besluttet mig for at tage et shopping stop. I første omgang indtil den 1/3-2013, og derefter vil jeg så se, om jeg har mod på det i længere tid :-)

I december og her i de første dage i januar har jeg købt en hel masse ting, jeg egentlig ikke havde behov for. Det har været ren forkælelse og trøsteshopping, og nu skal det altså være slut. Ikke flere læbepomader, bøger, neglelakker, bodyscrubs, cremer og hvad jeg nu ellers har en svaghed for - nu bruger jeg alt det, jeg har i mine gemmer og læser nogle af alle de bøger, jeg har stående ulæste i bogreolen :-)

2 kommentarer:

 1. Du er bare så sej.
  Lidt abstinenser kan forekomme i starten, men det går hurtigt over og så er der lige pludseligt ekstra penge på kontoen. Feks til nyt tøj, når du nu taber dig sådan.
  Jeg hepper på dig. Tænk du tager den selvudfordring op. Tak

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Tove, jeg er glad for dit hepperi :-)

   Siden jeg tog beslutningen i går aftes, har jeg haft det fint med den. Jeg har så meget på lager, og jeg kan godt lide tanken om, jeg får brugt det. I morges, da jeg var ude i min garage efter brænde, kiggede jeg på alt mit rod derude, og jeg fik den tanke, at jeg i tilfælde af abstinenser efter nye ting, bare kan gå på gratis "shopping" derude - jeg aner simpelthen ikke, hvad der gemmer sig i alle de kasser i garagen. Så vil jeg også samtidigt få ryddet op derude, og oprydning giver altid ro for mig bagefter, så det vil være en god ting :-)

   Ekstra penge på kontoen er en god ting, og da et af mine mål for 2013 er at lære at spare penge op, så er det ren winwin :-)

   Slet

Du skal have tak for, at du tager dig tid til at skrive en kommentar. Det varmer og glæder mig :-)

Kærlig hilsen
Louise