tirsdag den 1. januar 2013

Fødselsdagsluksus

"The most important thing
is to be whatever you are without shame."
Rod Steiger

Skam har været en af mine tro følgesvende gennem livet. Nu er skammen ikke længere en af mine konstante følgesvende, for jeg har accepteret, at jeg ikke kan ændre min fortid. Livet formede sig ikke for mig, som jeg havde drømt om og planlagt. Det kunne jeg vælge at græde over eller endda være bitter over. Det er ikke længere ret ofte, jeg får et stik i hjertet over alt det, som ikke er. Istedet glædes jeg over, det som er. Og nogle gange glædes jeg endda over den, jeg er :-)

I går glædede jeg mig over, den jeg var/er. Det var min fødselsdag, og det var en dag fuld af glæde og lykke.  Dagen bød på mange dejlige fødselsdags- og nytårshilsner fra dejlige mennesker, og jeg fik de første hilsner på facebook, mens jeg nød min kaffe - det var luksus :-)

C. kom til et morgenbesøg, og hun overraskede mig meget ved at give mig den smukkeste buket roser, som ovenikøbet dufter helt fantastisk. Vi fik en både god og hyggelig snak ang status og ønsker ang fremtiden. Det føltes som længe siden, jeg havde set C., og jeg var så glad for hendes besøg i går. Følte sådan en dejlig ro over at tale med hende igen - det var luksus :-)

C. var ikke andet end lige gået ud ad døren, førend min smukke søn stod op. Hans kys, kram, lykkeønskninger og gave fik mit hjerte til at smelte fuldstændig af al min kærlighed til ham - det var luksus :-)

Facebook har jeg ikke kunnet finde ud af. I går hjalp min søn mig med et par ting på facebook, og en hel ny verden åbnede sig for mig. Jeg fandt med hans hjælp frem til et par musikeres facebooksider, og jeg ser pludselig uanede muligheder for at følge en masse spændende ting derinde - det er luksus :-)

Min søn og jeg havde også sådan en hyggelig stund med at finde vinderen af min give away - det var luksus :-)

F. blev hentet om eftermiddagen, og kort tid efter ringede min dejlige far for at ønske mig tillykke med fødselsdagen. Han var her i søndags for at fejre det sammen med os, og vi havde en hyggelig dag sammen. Det var også dejligt at tale med min far i går, og jeg kunne virkelig mærke, hvor meget han elsker mig - det var luksus :-)

Blaze havde ligget et par timer inde i min seng, da jeg gik ind for at tage mig en lur sammen med kattekillingen. Det var ren hygge at ligge ligeså stille og nusse med den helt rolige kat, og vi faldt i søvn, mens vi lå helt tæt sammen - det var luksus :-)

Nytårsaften tilbragte jeg, som jeg bedst kan lide det - alene sammen med katten. Ild i brændeovnen og god musik i radioen, mens jeg bare var. Og da skete det magiske, for pludselig fik jeg den mest vidunderlige følelse af, at jeg er et dejligt menneske - at jeg godt kan lide mig selv, som jeg er (væremåde) - det var LUKSUS :-)

Med ønsket om, at også du kan lide dig selv, sender jeg dig mine kærligste tanker og ønsker dig et fantastisk dejligt 2013 :-)

1 kommentar:

  1. Denne kommentar er blevet fjernet af en blogadministrator.

    SvarSlet

Du skal have tak for, at du tager dig tid til at skrive en kommentar. Det varmer og glæder mig :-)

Kærlig hilsen
Louise