mandag den 22. januar 2018

Min træning uge 3

I uge 3 blev det til 7 gange 15 minutter med bentræneren efterfulgt af 12 squats. Det var ikke meget, men det er bedre end ingenting, og der er plads til forbedringer i næste uge :-)

I forhold til sukker er jeg MEGET stolt af mig selv, for jeg har intet sukker indtaget hele ugen. Det holdt hårdt, men jeg har jo lavet en aftale med Lækkerhapsen om, at jeg holder mig fra sukker indtil min far kommer hjem fra Thailand på lørdag. Det er en kæmpe stor sejr for mig, at jeg har kunnet holde det :-)

10 kommentarer:

 1. Du har al mulig ret til at være stolt af dig selv. Flot gået søde. Jeg klarer ikke min 0 kaffe aftale med mig selv. Kan bare ikke undvære det, så nu drikker jeg nogle koppr om dagen af den helt tynde slags. OG, for at det ikke skal være løgn, drikker jeg nu alle mulige forskellige urte-the, som jeg ikke kan fordrage, men håber på, at deres beskrevne egenskaber vil hjælpe mig :)
  Knus til dig du gæve kvinde

  SvarSlet
  Svar
  1. Kæreste Tove,
   det er ikke let at undvære ting, som man er meget glad for. Jeg tager hatten af for, at du drikker urtete, når du ikke kan lide det. Jeg håber for dig, at det virker :-) Kram <3

   Slet
  2. Søde dig. Jeg vil blot takke for det søde kort og te du sendte med opskrifterne. Den te vil jeg nyde med stor glæde en dag, hvor alle de grønne teer bliver for meget :)
   Knus til dig

   Slet
  3. Kære Tove,
   Det var så lidt :-) Jeg håber, du kan lide teen - selv er jeg helt vild med den <3 Kram <3

   Slet
 2. Du har alt god grund til at være stolt af dig selv, kære Louise! Du har fået trænet (og som du selv siger; lidt er bedre end ingenting) og du har holdt dig fra sukker. Jeg ved hvor hårdt det er lade sukkeret være, så jeg her enormt stor respekt for at du gør det. Du er sej!!

  Knus <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Louise,
   hjertelig tak skal du have <3
   Ja, det er så svært at lade sukkeret være, for det smager jo så godt :-) Kram <3

   Slet
 3. Synes det er super godt gået.. både med træning og sukkerafvænningen.. Det er sindsygt hårdt, så det skal du være meget stolt over..

  Synes altid det er værst de første par dage, man kan næsten få influenza symptomer..

  Knus <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Jeanette,
   mange tak skal du have :-)
   Ja, det er virkelig svært med et sukkerstop. Denne gang er jeg ikke syg af det, så det er positivt <3 Kram <3

   Slet
  2. Ej det er da en dejlig ting.. Det værste er at holde ved.. for der kommer altid et tidspunkt hvor man bliver fristet..

   Slet
  3. Kære Jeanette,
   Ja, og jeg faldt også i. Heldigvis gik jeg ikke amok i sukker, så det er fremskridt, at jeg kunne nøjes med lidt :-) Kram <3

   Slet

Du skal have tak for, at du tager dig tid til at skrive en kommentar. Det varmer og glæder mig :-)

Kærlig hilsen
Louise