mandag den 15. januar 2018

Min træning uge 2

Uge 2 af min træning har været meget præget af, at jeg havde 2 meget langvarige angstanfald, hvor jeg ikke rigtig fik trænet. Ugen bød dog også på en kæmpe stor sejr for mig selv, for jeg fik for første gang trænet til videoen med træning for meget tykke mennesker. Det var så fantastisk en følelse endelig at kunne overvinde mig selv og gøre det, og jeg var mega stolt af mig selv, da jeg havde gennemført træningen til videoen.

Jeg har desværre en tendens til at tvivle på mig selv, så jeg troede ikke, jeg ville kunne gennemføre træningen til videoen. Det gik dog fint, og jeg var så glad bagefter. Jeg fik rørt nogle muskler i maven, jeg ikke plejer at bruge, så jeg blev øm, men det var på en rigtig god måde, som jeg nød helt usigelig meget.

Sukkerstoppet gik ikke helt godt, for jeg faldt i et par gange, men den anden dag lavede jeg en aftale med Lækkerhapsen om, at jeg får en belønning, hvis jeg holder mig fra sukker, indtil min far kommer hjem fra Thailand - det gør han den 27/1. Aftalen med Lækkerhapsen har hjulpet mig rigtig meget, og det er gået så godt med at holde mig fra sukker siden da. Trangen til sukker har jeg, og den vil jeg sikkert have for altid, men de seneste dage har jeg kunnet styre det, så det er jeg glad for.

I fredags blev det trods angst til 15 minutter med bentræneren og efterfølgende 12 squats. Jeg kan godt mærke, at der er mere modstand i bentræneren nu, men det gik alligevel, og jeg trøster mig med, at 15 minutter er bedre end ingenting.

6 kommentarer:

 1. Uhhh, du har da også al mulig grund til at være stolt af dig selv søde Louise. På alle fronter efter min mening. Du får trænet til en video, som jeg forstår på det, du har undgået lidt, men du får også trænet, trods angst anfald. Hatten af for dig. RESPEKT og du ved....med hensyn til sukker indtag, det er blot et skridt tilbage og næste gang tager du to frem....baby-steps.
  Godmorgen til dig fra hende, som også har en del bakker at overvinde.

  SvarSlet
 2. Kære Tove,

  du skal have hjertelig tak for din dejlige kommentar - den gør mig så glad <3

  Ja, den video har jeg virkelig undgået, for jeg troede ikke, jeg kunne gennemføre den. Det kunne jeg alligevel :-)

  Du har ret i det med små skridt - hjertelig tak for at minde mig om det <3

  Jeg håber inderligt, du får overvundet dine udfordringer <3 Kram <3

  SvarSlet
 3. Du er så sej! Det er virkelig fedt, at læse hvor meget du klør på. Og så fedt du overvandt dig selv, så du trænede til videoen - og klarede det <3
  Du har ikke andet end grund til at være stolt. Det er så fedt!
  God vind med træning i denne her uge :-) <3

  Knus<3

  SvarSlet
  Svar
  1. Hjertelig tak Louise <3
   Ja, det var en kæmpe stor sejr for mig, at jeg gennemførte træningen til den video <3
   Tusind tak og i lige måde <3 Kram <3

   Slet
 4. Hvor er det skøn at læse dit indlæg, jeg synes du er blev bedre til at komme videre, selv om du har haft et par ups'er.. Og hvor er det det at du har udfordret dig selv og lavet træning til en video.. Det er sååå sejt..

  Håber du får en skøn uge.. Knus <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Jeanette,
   Tusind tak skal du have, din kommentar betyder meget for mig <3
   Hjertelig tak, nu skal jeg så bare gentage træningen til videoen ;-)
   Mange tak og i lige måde <3 Kram <3

   Slet

Du skal have tak for, at du tager dig tid til at skrive en kommentar. Det varmer og glæder mig :-)

Kærlig hilsen
Louise