fredag den 17. november 2017

Min træning uge 9 og 10

Uge 9 af min træning gik okay. Jeg fik trænet med bentræneren, men det kneb lidt med at få lavet squats. Den ene gang blev jeg dårlig efter at have lavet de første 12 squats, så jeg stoppede, og den anden gang sprang jeg dem helt over pga ømhed.

Uge 10 af min træning startede godt trods indre uro og kaos i mit hoved. Jeg kunne ikke overskue at træne andet end 15 minutter med bentræneren, men jeg delte træningen op i intervaller af 15 minutter, og jeg fik taget 6 x 15 minutter. Det er første gang, jeg har trænet 90 minutter med bentræneren på en dag. Og jeg tog 2 x 12 squats til sidst, så det var en god træningsdag :-)

Det blev ikke til træning mandag og onsdag i uge 10 af min træning, fordi jeg simpelthen ikke turde. En af mine største udfordringer er nemlig, når jeg skal hjemmefra, og jeg skulle være frisk til at tage hjemmefra 3 dage i streg i denne uge. Jeg fik klaret mine aftaler, så det var positivt, men jeg faldt så også helt sammen bagefter - en usigelig træthed og hovedpine. Heldigvis for mig kan jeg holde lang weekend, og jeg ser frem til at træne igen nu, hvor jeg ikke er så presset mht at skulle tage hjemmefra i et stykke tid :-)

4 kommentarer:

 1. Lidt træning er altid bedre end ingenting. Så jeg synes det er sejt, du har fået klaret det du har :-)

  Håber du kommer dig godt ovenpå dine mange aftaler.<3

  Knus<3

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Louise,

   Du har ret, og jeg er også selv tilfreds :-)

   Mange tak, det er først nu, jeg er ved at have lidt overskud igen, så det var mange dage med træthed. Du ønskes en rigtig god weekend <3 Kram <3

   Slet
 2. Det er så sejt at du holder ved og ja, nogen dage er ikke lige gode, men pyt med det..
  Jeg havde selv en rigtig dårlig træning i mandags, men tilgengæld var min torsdags træning helt vildt godt.. det seje er at vi ikke giver op og fortsætter med at tælle uger.

  Krammer <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Jeanette,

   Du har ret - det vigtigste er, at vi bliver ved trods de dårlige dage <3

   Du er så sej <3 God weekend <3 Kram <3

   Slet

Du skal have tak for, at du tager dig tid til at skrive en kommentar. Det varmer og glæder mig :-)

Kærlig hilsen
Louise