torsdag den 12. oktober 2017

Min træning uge 5

"If there is no struggle,
there is no progress."
Frederick Douglass

Ovenstående citat tikkede ind i min mailbox i torsdags efter jeg havde skrevet om, hvor svært jeg havde det psykisk med min træning i uge 4. Det fik mig til at trække på smilebåndet og tænke, at så var der alligevel håb for mig :-)

I skal have hjertelig tak for alle jeres opmuntrende ord og gode råd her og i mail <3

De hjalp mig meget, og jeg sluttede på en måde fred med mig selv og min træning. Jeg valgte i uge 5 at lytte ekstra meget til min krop og give den de pauser, den havde brug for. Det har gjort mig godt fysisk, men så sandelig også psykisk, for jeg har genfundet glæden ved at træne <3

I uge 5 af min træning har jeg trænet hver anden dag med bentræneren i 15 minutter og lavet 2 x 12 squats.

I går sprang jeg dog over træningen pga så voldsomme smerter i min højre hofte, at jeg var nødt til at tage smertestillende piller. I dag gør det knap så ondt, så det er jeg glad for.

I uge 5 af min træning har jeg købt en større balancebold, som jeg skal bruge som stol ved computeren. Jeg sidder mange timer ved computeren, og jeg har en dårlig vane med at sidde og falde sammen i ryggen. Det satser jeg på at ændre med den store lyserøde balancebold. Jeg glæder mig meget til at modtage den og få taget den i brug :-)

6 kommentarer:

 1. Kære Louise,

  Det lyder som om, du er kommet godt oven på sidste uge. Hvor er det dejligt :-)

  Jeg glæder mig til at høre, hvad din oplevelse med bolden ved computeren bliver. Har længe overvejet at få fat i en bold, jeg kan bruge som stol. Af helt samme årsag, jeg er virkelig også god til at falde sammen i ryggen.

  Fortsat god fornøjelse med træningen :-)

  Knus<3

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Louise,

   Hjertelig tak for din dejlige kommentar og gode ønsker <3

   Jeg har store forventninger til den bold som stol, for jeg tror, det bliver SÅ godt for min ryg. Jeg skal nok skrive om det, når jeg har fået taget den i brug :-)

   Hjertelig tak, jeg tager det stille og roligt, så jeg kan blive ved med at være glad for at træne :-) Kram <3

   Slet
 2. Det gør mig bare så glad, at du igen er ovenpå og har genfundet træningsglæden. Den store bold bliver du glad for. Har selv haft en til samme formål, indtil jeg opdagede Lunas kærlighed for den. Den STORE bold kom med ud i haven og hun legede glad med den i lang tid, men til sidst vandt Lunas bid og luften gik ud af den :)
  Hyg dig med det hele og god weekend, når den banker på

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Tove,

   hjertelig tak for din skønne kommentar og gode ønsker <3

   Ja, sådan en stor bold må være lykken for Luna - dejligt at hun havde så meget glæde af den <3

   Hjertelig tak, jeg håber også, du får en rigtig god weekend <3 Kram <3

   Slet
 3. Dejligt indlæg og jeg elsker at du bare holder fast også selv om det kan gå op og ned. Det er også det jeg har fundet ud af virker, på den lange bane. Det er helt okay at ha gode og dårlige dage. Det er så enormt vigtig at man lære lytte til sin krop og sit sind.

  Jeg har også en pilates bold og er super glad for den. Der findes så mange gode øvelser og faktisk er den meget skånsom for kroppen at træne med. feks laver jeg i dag kun mavebøjninger på bolden. Min ryg kan slet ikke holde til det nede på gulvet.

  Håber du får en skøn weekend.. Knus <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Jeanette,

   Hjertelig tak for dine søde ord og kommentar <3

   Ja, det vigtigste er at lytte til kroppen og sjælen, for ellers går det galt. Jeg er så glad for, at jeg har genfundet glæden ved at træne - det gør det meget lettere :-)

   Det lyder godt med træning på bolden. Jeg har en mindre bold til at træne med, men jeg er ikke rigtig kommet igang med det endnu. Den store bold bruger jeg som stol, og det er rigtig godt for min ryg og hofte :-)

   Tak og i lige måde <3 Kram <3

   Slet

Du skal have tak for, at du tager dig tid til at skrive en kommentar. Det varmer og glæder mig :-)

Kærlig hilsen
Louise