tirsdag den 28. maj 2013

Natteroderi

"God bless me
I'm senseless
And defenceless
In my sleep
Falling
Someone calling
Something crawling
Evil breed
The mind is open when the eyes are closed
When the other side appears
Like a paranormal overload
Stare into the face of fear
It comes at night"
Pretty Maids: It comes at night.


Nætterne er de værste i øjeblikket. Når jeg går i seng og forsøger at falde i søvn, kommer angst i kroppen og kaos i mit hoved snigende. Nogle gange lykkes det mig at meditere mig til indre ro, så jeg kan falde i søvn, men som i nat giver jeg oftest op og står op igen.


I nat søgte jeg som så ofte før tilflugt i musik, og langsomt faldt jeg til ro igen. Det natteroderi er en ond cirkel for mig, for jeg fungerer altså bedst i dagslys, så det duer ikke, at jeg sover dagens lyse timer væk. Det er også svært at få klaret mine skal-ting såsom tandlæge osv, når jeg er så træt om dagen. Og det duer bare ikke, at jeg aflyser den slags.


Mandag formiddag sad jeg 5 kvarter i tandlægestolen, og min enorme tandlægeskræk betød, jeg var fuldstændig kvæstet, da jeg endelig kom hjem igen. Jeg må have været overtræt, for jeg har ikke rigtig fået sovet andet end et par timer siden. Nu er jeg så træt af at være vågen så mange timer hver nat, at jeg vil bruge tirsdag og onsdag på at få det vendt igen. Det kommer til at kræve en del arbejde at få fundet brugbare løsninger, men i de her to dage har jeg kun en enkelt skal-ting på programmet, og det er endda en af de aller bedste skal-ting - besøg af verdens sødeste og dygtigste fodterapeut. Det bliver skønt at få ordnet mine fødder, så smerterne i dem forsvinder i de kommende uger :-)

4 kommentarer:

 1. Sender dig gode tanker til både dagen og natten. Jeg håber inderligt, at du får vendt om på det igen, så du kan sove godt om natten.

  Selv læser jeg altid noget smukt og godt, inden jeg lægger mig til at sove. Sådan da. Men jeg læser noget, som vækker genklang og som gør mig rolig. Og så nyder jeg tusmørket og det blå lys, der er i øjeblikket.

  Det betyder dog ikke, at jeg aldrig vågner ud på natten og ... ja, natten er virkelig et tidspunkt, hvor man kan blive konfronteret med sine dæmoner. På godt og ondt.

  Krydser fingre for en god uge. Knus til dig.

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Lene,

   sikke et skarn jeg er! Jeg glemte helt at svare på din kommentar her, som har hjulpet mig meget. Jeg skiftede nemlig stakken af krimier og "tunge" bøger på mit natbord ud med den fineste lille kalenderdagbog med et dagligt positivt citat i, og det har hjulpet mig en del til at finde indre ro, når jeg ligger i min seng. Derfor skal du have hjertelig tak for det gode råd <3

   Du har ret i, at ens dæmoner virkelig kan vise sig om natten. Jeg er stadig en del plaget af voldsomme mareridt, men nu er det gået op for mig, at de som regel dukker op, når min lave stresstærskel er nået. Det er en nyttig viden at få med mig, for jeg kan så mindske mareridtene ved ekstra ro og hvile :-)

   Sender dig og morgenfriske Juni varme tanker og kram <3

   Slet
 2. Krammer til dig fra mig med ønske om nattefred <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Et forsinket, men ikke mindre taknemmeligt og helhjertet tak <3

   Sender dig kærlige tanker og kram <3

   Slet

Du skal have tak for, at du tager dig tid til at skrive en kommentar. Det varmer og glæder mig :-)

Kærlig hilsen
Louise