lørdag den 30. marts 2013

Shopping Stop Status

Nogle gange har jeg virkelig meget svært ved at overholde mine egne regler, og jeg falder i med et brag. Sådan skete det også med mit shopping stop...

Den seneste tid har jeg ikke været god til at overholde mit egen shopping stop. Det var ligesom om, jeg kom ind på en glidebane, da jeg åbnede op for at måtte købe bøger. Det er blevet til en del nye bøger. Bevares, jeg er skam utrolig glad for bøgerne, og jeg vil ikke undvære dem, men jeg kunne ikke holde mig til kun at købe bøger.

Lige pludselig var der så mange småting, som jeg manglede - enten fordi jeg var løbet tør for dem (neglelakfjerner) eller fordi jeg bare havde ønsket mig tingene i så lang tid (bla en skammel til mit badeværelse). Jeg brugte i hvert fald pludselig ligeså mange penge på småting, som jeg gjorde inden shopping stoppet.

Jeg har gået og tænkt over, om jeg bare skulle give op og droppe shopping stoppet helt. Jeg har bestemt mig for, at jeg vil lade sket være sket, lære af det og så fortsætte med shopping stoppet. Derfor tager jeg en periode med fuld shopping stop igen - altså hverken bøger, dullegrej eller andre småting.

Det er godt, at jeg kan lære af mine fejl, rejse mig igen og fortsætte :-)

2 kommentarer:

 1. Godmorgen Louise.

  Smiler til dig, fordi jeg igår tog lidt fri fra mit hobby-shoppe-stop, men følger med dig, ved at hoppe op på hesten igen herefter.

  Hav en dejlig dag

  SvarSlet
 2. Godmorgen Tove :-)

  Lyder dejligt, at du også er på den igen :-)

  Tak, du må også have en dejlig dag :-)

  Kram

  SvarSlet

Du skal have tak for, at du tager dig tid til at skrive en kommentar. Det varmer og glæder mig :-)

Kærlig hilsen
Louise