onsdag den 2. maj 2018

Min sundhed 2

Efter mange overvejelser har jeg købt mig en badevægt. Det er lang tid siden, jeg har haft en badevægt, men nu har jeg fået et behov for at kunne holde øje med min vægt. Jeg vil veje mig en gang om ugen, og forhåbentlig kan det motivere mig til at spise sundere, for jeg vil gerne tabe mig noget mere nu.

Fra jeg var størst, har jeg tabt mig 27 kg, men min vægt har i mere end et år stået næsten stille. Nu føler jeg, at jeg er klar til at tage ansvar for min krop og gøre en indsats for en sundere livsstil igen. En slankekur er det ikke, for jeg duer ikke til forbud, og jeg kan ikke overskue at skulle være total sund i længere tid.

Til en start har jeg bestemt mig for at tænke over, hvad jeg putter i munden i maj måned. Så håber jeg, at jeg kan se en forskel på vægten :-)

Den 19/3 var jeg på vægten inde ved sygeplejersken, og siden da har jeg spist virkelig usundt. Af en eller anden mystisk grund har jeg ikke taget på, og det er jeg så inderlig taknemmelig og glad for <3

Louise har jo tabt sig virkelig meget, og det motiverer mig at læse om hendes sunde livsstil. Hjertelig tak Louise <3

Som skrevet om i går står den på lårtræning i 30 dage nu. Sammen med dem laver jeg de 5 øvelser fra butt lift challenge 20 gange for at holde det ved lige og udfordre mig selv.

Sodavand har jeg skåret kraftigt ned på, og jeg drikker nu saftevand i stedet. Jeg har lidt svært ved postevand, men jeg øver mig og er blevet bedre :-)

På Facebook har Jeanette en gruppe, som hedder Sundt. Derinde har jeg skrevet, at jeg gerne vil være med til ugentlige vejninger fremover, og jeg har også fortalt, at jeg gerne vil tabe mig. Det forpligter mere end bare at gå alene med det, synes jeg.

Der er så mange bøger, jeg ønsker mig, så jeg må igang med at tabe mig, så jeg kan få købt nogle bøger igen <3

6 kommentarer:

 1. WAW med ekstra waw på. 27 kilo. DET er da bare så sejt.
  God weekend til dig

  SvarSlet
  Svar
  1. Hjertelig tak Tove, men det er over mange år, at jeg har tabt mig de 27 kg :-)
   Mange tak og i lige måde <3
   Kram <3

   Slet
 2. Jeg er enig her - 27 kg er sejt gået. Også selvom det er over mange år! :-)

  Jeg håber de ugentlige vejninger bliver en succes. Jeg gør det selv hver mandag morgen (måske ikke den bedste dag, hvis man har været lidt løs omkring kost i weekenden) og det er virkelig en motivation. F.eks. havde jeg i dag tabt mig 300 gram, hvilket betyder at jeg nu (siden august) har tabt mig mere end 12 kg. Det giver virkelig et kick og lidt ekstra blod på tanden, for at fortsætte med sund kost og træning. Jeg håber det vil gøre det samme for dig<3

  Jeg har også lige som dig. Det forpligter mere når man deler sine ønsker med andre, end at man går og tumler med dem selv. Så at jeg deler det på bloggen, gør at jeg lover mig selv det lidt mere, end hvis jeg bare tænker det. Jeg er glad for, at du synes det er motiverende. Det giver også et ekstra kick!<3

  Det er sejt du har givet dig i kast med at skære ned på sodavanden, samtidig med at du går i gang med 30 dages lår-udfordring. Jeg er glad for, at du inviterede mig til den udfordring.
  Postevand kan være svær at vænne sig til. Måske du skal prøve vand med smag? Jeg er vild med aquador vand med smag, og der findes et hav af forskellige. Det gør det nemmere for mig at drikke vand, når jeg ikke lige har lyst til postevand.

  Knus<3

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Louise,
   Mange tak skal du have <3
   Hvor er det flot, at du har tabt dig 12 kg på så kort tid. Du er for sej <3
   Det er netop pga det med kosten i weekenderne, som gør, at jeg har valgt at veje mig om fredagen. Det passer også med skemaet i Jeanettes Sund gruppe :-)
   Jeg er spændt på, om det bliver godt for mig at veje mig hver uge - jeg håber og tror det.
   Jeg er så glad for, at du deler det på din blog - det er så skønt og motiverende at læse om <3
   Vand med smag er en god ide, så det vil jeg prøve at kigge efter, når jeg er ude at handle næste gang - tak for tippet <3
   Kram

   Slet
 3. Det lyder til du er på rette vej. Jeg håber din badevægt kan hjælpe dig på vej til et varrigt vægttab <3

  SvarSlet
 4. Hjertelig tak Marie, jeg håber også, den kan hjælpe mig til at tabe mig yderligere, for nu har jeg stået stille vægtmæssigt i lang tid :-)

  SvarSlet

Du skal have tak for, at du tager dig tid til at skrive en kommentar. Det varmer og glæder mig :-)

Kærlig hilsen
Louise