tirsdag den 2. juli 2013

Tøsefornærmet

I et stykke tid har jeg været SÅ tøsefornærmet på blogger.com, fordi jeg troede, de ville ændre alt muligt, så jeg ikke længere kunne følge med i alle de fine blogge, jeg plejer at følge med i. Som et fornærmet barn har jeg ignoreret blogger.com, og jeg nægtede at gøre noget som helst ved mit problem. Ikke særlig klogt, men umiddelbart ser det ud til, at det var storm i et glas vand, for det ser da ud til, at alt er ved det gamle her efter skæringsdatoen 1/7.

Så kan jeg jo tænke lidt over, hvor mange minutter, som jeg brugte på at være tøsefornærmet, jeg kunne have brugt til at være glad i - let at være bagklog :-)

4 kommentarer:

 1. Smil. Vi lærer mens vi lever! :)

  SvarSlet
 2. Ha ha ha.... Jeg tænkte da også lidt over det, da jeg kunne se på de forskellige blogge, at nu skulle der følges via bloglovin osv, men blev også meget hurtigt ening med mig selv om, at den ville jeg ikke være med på, for de sider jeg er tilmeldt via bloglovin, får jeg bare ikke læst.
  Det måtte så bære eller briste. Faldt det hele ud, nå ja, så kunen jeg da bare stoppe med at blogge, men indtil nu, ser alt jo ud til at funke.

  Dejligt du blev go igen og pyt med den spildte tid, som måske ikke var så spildt alligevel, for du læret jo noget om dig selv :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det gjorde jeg, og så længe jeg via listerne her på siden kan følge med i jeres blogliv, så er jeg en meget glad kvinde :-)

   Slet

Du skal have tak for, at du tager dig tid til at skrive en kommentar. Det varmer og glæder mig :-)

Kærlig hilsen
Louise