onsdag den 6. februar 2013

Shoppingstop Vol. 2

"Wear the old coat and buy the new book."
Austin Phelps

Måske husker du, da jeg startede på mit projekt shoppingstop? Det går forbløffende godt, og jeg nyder, at jeg har haft penge i overskud, som jeg har kunnet bruge på andre ting end alle de unødvendige småting, jeg før brugte pengene på. Jeg har forkælet min søn, og det er også blevet til en del nye ting til Blaze. Begge er glade, og glad er jeg sandelig også, for det føles skønt at kunne give dem ekstra penge og ting :-)

Min oprindelig idé var, at jeg heller ikke måtte købe bøger, men det har vist sig, at det kunne jeg ikke overholde. Kamilla deler nemlig gavmildt ud af sine bøger, og der var en del, jeg ikke kunne stå for, og jeg var så heldig, at jeg måtte få dem mod selv at betale portoen. Det gjorde jeg gladeligt, og jeg ser frem til at modtage bøgerne.

Status er, at udover de få kroner til porto har jeg ikke brugt penge på "dimser", dullegrej og bøger siden 3/1-2013 - altså godt en måneds tid. Der er en del større ting, jeg ønsker mig, og derfor har jeg besluttet mig for, at jeg forlænger shoppingstoppet indtil den 1/7-2013. Dog må jeg gerne bruge lidt penge på bøger, hvis jeg falder over nogle gode tilbud :-)

4 kommentarer:

 1. Det er en god ide at tænke lidt over, hvad og hvor meget vi køber. Og til tider er det også strengt nødvendigt! :) Jeg går også ind i en periode, hvor jeg skal have fokus på, hvad jeg bruger og jeg kan godt lide citatet, wear the old coat and buy a book. For det kommer jeg helt sikker til i ny og næ! ;)

  Ønsker dig en fin tirsdag. Knus.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er en godt at have lidt fokus på, hvad man køber. Det er let at lade sig friste til at købe alt muligt, som er unødvendigt. Bøger er dog nødvendige, da de giver næring til både hjerne og sjæl, så køb du bare bøger med god samvittighed :-)

   Ønsker dig en dejlig fredag og en god weekend :-)

   Kram

   Slet
 2. SÅDAN !
  Godt gået.
  Inden længe går jeg også i shoppe-stop igen og planen er, at tage 120 dage, som sidste gang, men går lige nu og venter på at få besked om køb af tilbehør til spinderiet. Det må jeg lige have med først.

  Ja, det er nemlig så lækkert, at få focus på sit eget forbrug. Her lærer jeg også meget for tiden, ved at gå i andres sko på et lavt husholdningsbudget.

  Det giver mulighed for at kunne forkæle andre.
  Idag er der købt ind til en hygge-studere-pakke, der skal sendes til min yngste søn, som sidder med næsen i børgerne og forhåbentlig på vej til ny uddannelse.

  Følger trop, når jeg er klar.

  God dag til dig

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have Tove :-)

   Ja, det er virkelig godt at blive opmærksom på sit forbrug. Jeg nyder i hvert fald, at jeg nu har penge til at forkæle mine kære mere. Og jeg glæder mig også meget til at kunne forkæle mig selv med nogle større ting i de kommende måneder.

   Det lyder godt, at du genoptager shoppestoppet igen. Det er så rart og inspirerende at være sammen om den slags projekter :-)

   Mit overskud har endnu ikke været stort nok til også at sætte fokus på mit husholdningsforbrug, men jeg er meget inspireret af dig på det punkt også. Derfor vil jeg prøve at følge et husholdningsbudget ligeså snart, jeg kan overskue at gå igang med en ny ting :-)

   Krydser fingre for, at din yngste søn får den uddannelse, som han drømmer om, og jeg ønsker dig en pragtfuld weekend :-)

   Kram til dig :-)

   Slet

Du skal have tak for, at du tager dig tid til at skrive en kommentar. Det varmer og glæder mig :-)

Kærlig hilsen
Louise