lørdag den 13. januar 2018

Angstfyldt uge

Denne uge har været en af de rigtig hårde, for jeg har har haft to meget voldsomme og langvarige angstanfald med timevis af opkastninger af ren og skær angst.

Det første angstanfald startede søndag aften, så det blev til en nat uden ret meget søvn, fordi jeg kastede op hele tiden, og angstanfaldet stoppede først tirsdag, så det var hårdt at være i det i så lang tid.

Det andet angstanfald startede tidligt torsdag nat/morgen, og der kastede jeg op indtil middagstid. Det var faktisk det hårdeste angstanfald, fordi det ikke stoppede, da jeg havde været alene i Vejle. Det plejer ellers at stoppe, når jeg har fået overstået det, som gør mig bange, men denne gang blev angsten siddende i kroppen i mere end et døgn ekstra.

Fredag morgen var jeg inde i Bredsten og var sammen med min søn i godt en halv time. Det var så dejligt at se ham igen, kysse og kramme ham og tale med ham, men jeg havde mavepine pga angsten. Og jeg frøs hele fredagen, fordi det kun var blevet til sammenlagt 3 timers søvn om natten.

Her til morgen vågnede jeg op uden knuden af angst i maven, og det er så dejligt, at angsten har sluppet sit tag i mig for denne gang. Jeg er mat i kroppen, grådlabil og skrøbelig, men jeg hygger mig med at tulle ligeså stille rundt i nattøj sammen med katten, så det er positivt.

Energi har jeg intet af i dag, så jeg regner med, at jeg vil bruge weekenden til at hvile mig og komme til kræfter igen. Kroppen føles ligeså svag som efter en langvarig influenza, og bare det at stå op var en kamp. Jeg vil rede sofaen med dyne, puder og tæpper, og så vil jeg putte mig der indtil jeg bliver træt af at ligge ned :-)

6 kommentarer:

 1. Åhhh kæreste dig. Det har da været en træls oplevelse for dig og jeg følermed dig. Synes iøvrigt, at det er en god beslutning du har taget om at putte dig, til du ikke orker at ligge ned mere, for der er ikke noget at sige til, at du er drænet efter sådan en uge.
  God bedring du stærke kvinde.
  Knus

  SvarSlet
 2. Kære Tove,

  Hjertelig tak, dine ord betyder mere, end jeg kan forklare <3

  Jeg fik en rigtig god dag i går, for jeg slappede af på sofaen med gode krimier - det gjorde mig godt at læse, og jeg vil derfor bruge dagen på samme måde i dag :-)

  Jeg håber, du har en rigtig god weekend <3 Kram <3

  SvarSlet
 3. Kære Louise,

  Der er ikke noget at sige til, du er udmattet efter sådan en uge. Jeg synes klart du tog den rigtige beslutning om, at putte dig på sofaen. Jeg håber det har gjort dig godt, så du har fået bare en lille smule af din energi tilbage. <3

  Knus og tanker herfra <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Louise,

   Hjertelig tak for dine dejlige ord, som rører mig ekstra meget i dag - jeg er vist stadig lidt skrøbelig :-)

   Tak, det gjorde mig så godt at putte på sofaen med et par rigtig gode krimier, og jeg har det meget bedre i dag. Jeg er stadig lidt mat i kroppen, men jeg føler mig klar til en ny dejlig uge <3

   Jeg håber, du får en vidunderlig uge fuld af gode oplevelser <3 Kram <3

   Slet
 4. Det er utrolig så udmattende sådan en tur kan være. Håber du finder noget ro og hygge, så du kan komme lidt ovenpå igen.. Jeg er selv helt ufattelig udmattede for tiden og det er bare så trættende..

  Kan læse at du har fået det lidt bedre, så det er dejligt.. Håber du får en skøn uge..

  Knus <3

  SvarSlet
 5. Godmorgen Jeanette,
  åh, jeg føler med dig, for det er virkelig træls at være så træt og udmattet. Jeg håber for dig, at du kan slappe af og hygge dig, mens du kommer til kræfter igen <3
  Mange tak og i lige måde smukke <3 Kram <3

  SvarSlet

Du skal have tak for, at du tager dig tid til at skrive en kommentar. Det varmer og glæder mig :-)

Kærlig hilsen
Louise