torsdag den 26. juli 2018

Blodengel af Lotte Petri

Titel: Blodengel.
Forfatter: Lotte Petri.
Læst som ebog på Mofibo.
Genlæst som ebog på Storytel.
Bogen kan også lyttes som lydbog på både Storytel og Mofibo.

Min bedømmelse: 5 STORE hjerter ud af 5 <3.


Lotte Petri er efter min mening en af verdens bedste forfattere, så mine forventninger til Blodengel var skyhøje, men de blev til fulde indfriet.

Blodengel er en Storytel Orignal og den første bog i en ny serie, og den forventes at komme i papirformat til krimimessen 2019.

Sofie Engel har en baggrund som psykolog, men hun er nu ansat i politiet, hvor hun gør kometkarriere. Hun skal efterforske en sag med et lig, der bliver fundet i nærheden af Roskilde. Det har været begravet i årtier. Liget har fået fjernet alle tænder, og tænder spiller en stor rolle i denne krimi - det er pivuhyggeligt.

Sofie Engel er en spændende person, da hun er et meget sammensat menneske med en både rørende og frygtelig privat fortid. Hun er en elskelig og super sej hovedperson, og Sofie viser sig at være både skarp og empatisk. Hun er virkelig en fantastisk efterforsker, og Blodengel er en krimi i verdensklasse.

Der sker flere grusomme mord, og Sofie skal arbejde sammen med andre efterforskere. Det forløber ikke smertefrit, men det virker troværdigt med forskellighederne mellem efterforskerne og samarbejdsvanskerlighederne.

Jeg elsker Sofie, fordi hun har så mange forskellige sider - personbeskrivelsen er eniment. Det er også tilfældet med beskrivelsen af gerningsmanden, som fylder mig med rædsel.

Bogen handler også om et tidligere sindssygehospital med en helt særlig stemning, og det gør Blodengel til en fantastisk krimi. Der må ligge en masse research bag denne bog, for den er spækket med den ene troværdige detalje efter den anden. Som læser kan man virkelig føle historiens vingesus, og kombinationen af fortid og nutid fungerer kanon godt.

Blodengel er virkelig uhyggelig og super velskrevet, og det kombineret med en spændende efterforskning og en gruson gerningsmand gør Blodengel til en krimi i verdensklasse. Plottet er meget uhyggeligt, og det får mig til at gyse her midt i sommervarmen.

Med Blodengel slår Lotte Petri helt fast, at hun er en af verdens bedste krimiforfattere, for det er en pageturner i særklasse. Der er spænding fra start til slut, og plottet er uhyggelig overraskende. Jeg higer efter næste sæson af Blodengel, for det bliver spændende at følge Sofie Engels udvikling.

Blodengel er en af de aller bedste krimier, jeg nogensinde har læst, selvom jeg har læst utrolig mange fantastiske krimier, og jeg anbefaler den til alle krimielskere <3

4 kommentarer:

 1. Sikke en dejlig boganmeldelse du igen har fået strikket sammen, kære Louise<3
  Blodengel er også på min ønskeliste nu!

  Jeg glæder mig virkelig til flere boganmeldelser hos dig, for du gør det virkelig godt<3

  Knus<3

  SvarSlet
 2. Kære Louise,
  Hjertelig tak <3
  Du kan godt glæde dig til at læse Blodengel, for den er virkelig god <3
  Tusind tak, der vil komme flere boganmeldelser <3
  Kram <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Louise

   Jeg glæder mig allerede til begge dele :-)

   Knus<3

   Slet

Du skal have tak for, at du tager dig tid til at skrive en kommentar. Det varmer og glæder mig :-)

Kærlig hilsen
Louise