søndag den 15. april 2018

Snik snak, butt lift challenge og spejlbillede.

Det er ved at være længe siden, jeg har lagt andet end taknemmelighedsdagbøger op, og det savner jeg, så her kommer et indlæg om stort og småt :-)

Livet her i det lille gamle hus går stille og roligt. Jeg går og døjer med smerter i kroppen, som sikkert skyldes, at jeg går og tumler med nogle tanker og følelser omkring mit eget spejlbillede.

Det startede for alvor i sidste uge, da jeg havde gennemført den 30 dages butt lift challenge. Tænk engang, at jeg lavede alle øvelser i alle 30 dage! Det havde jeg slet ikke turdet håbe på, at jeg kunne, så jeg tvivlede på mig selv til det sidste. Gruppechatten var en rigtig god støtte, og uden den kunne jeg ikke havde gennemført den challenge.

Da jeg havde gennemført den challenge, var jeg helt vildt stolt af mig selv, fordi det var en meget stor sejr for mig. Jeg fik et håb om, at jeg godt kan det her med at træne, at jeg kan få det til at føles som en naturlig del af mit liv, at jeg ikke føler mig forkert, når jeg træner herhjemme.

Dagen efter min store optur, vendte tvivlen tilbage, og jeg går stadig og tumler med, at jeg ikke tror på mig selv - at jeg er usikker, føler mig helt forkert og komplet uduelig. Det er på ingen måde nye følelser, fordi det meste har mit liv har jeg lidt af alt for lavt selvværd.

I perioder af mit liv har jeg arbejdet meget på at øge mit selvværd og forbedre min egen opfattelse af mig selv. For nogle år siden, dengang jeg sagde farvel til min støtteperson fra distriktspsykiatrien, var det ligesom om, jeg gav op. Jeg følte ikke, at jeg havde kræfter og overskud til at kæmpe mere for at få det bedre med mig selv. Heller ikke min angst orkede jeg at gøre mere ved.

Langsomt og umærkeligt holdt jeg op med at gøre de ting, som virkede for mig, og jeg lod tingene gå, som de nu bedst kunne.

I januar skrev både Jeanette og Louise blogindlæg om, hvilke ting de er gode til. Det var rigtig dejlig læsning, og du kan læse Jeanettes indlæg her og Louises indlæg her. Jeanette opfordrede mig til også at skrive et sådant indlæg, men jeg kunne simpelthen ikke, selvom jeg prøvede mange gange. Det plantede et frø i mig om, at jeg måske skulle begynde at arbejde med mig selv igen for at få det bedre.

Nu har det frø spiret, og det fik ekstra næring efter sidste uges mange tanker og følelser. I disse dage går jeg og tager tilløb til at gå igang med at forbedre mit selvværd - det må tage den tid, det tager <3

Noget helt andet er, at jeg er en heldig kartoffel, for jeg har i denne uge været sammen med min elskede søn to gange. Vi så hinanden i mandags, og det var egentlig meningen, at det skulle være det. I tirsdags lovede jeg Tove at sende en creme til hende, og jeg tog chancen og spurgte min søn, om han ville mødes med mig onsdag, når jeg skulle ind til Bredsten for at sende den lille pakke. Det ville han gerne, og det endte endda med, vi spiste frokost sammen, så jeg fik lige nogle ekstra dejlige timer sammen med ham - det gjorde godt på min kærlighedskonto <3

Torsdag puttede jeg under dynen det meste af dagen sammen med katten, fordi jeg havde en voldsom hovedpine, som startede onsdag eftermiddag. Fredag og lørdag puttede jeg også en del sammen med katten, men det blev også til nogle besøg af bla min far. I dag er alenetid med katten, og jeg tuller lidt rundt herhjemme uden rigtig at lave noget - det skal der også være plads til :-)

8 kommentarer:

 1. Kære Louise,
  Du er så sej! Du klarede de 30 dage, og jeg er sikker på, at du kan klare hvad du sætter dig for. Så længe du har mulighed for at tage tingene i dit tempo og på dine vilkår. Jeg har så stor respekt for, at du er i så god kontakt med dig selv, at du ved hvad du kan og ikke kan. Du er sej!
  Det lyder til at du, trods små bump på vejen, alligevel har haft nogle dejlige dage, siden vi afsluttede 30 dages challenge.

  Det er sejt, at du vil til at arbejde med dit selvværd. Jeg gør det selv, så jeg ved det er hårdt arbejde. Det kommer ikke til en uden en masse hårdt arbejde og tårer. Så jeg synes det er sejt, du giver dig i kast med det - på din egen måde. Jeg håber bestemt, der kommer til at gå godt for dig. <3

  Knus<3

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Louise,
   Hjertelig tak, du er sød <3
   Ja, det er hårdt arbejde at arbejde med sit selvværd, men det er det værd, når det lykkes <3
   Tak, jeg håber også, det kommer til at gå godt for dig <3
   Kram <3

   Slet
 2. Åhhhh, du er bare så sej og jeg er sikker på, at du i eget tempo med babysteps, når frem til dit mål. Del-mål på del-mål måske, men det bliver rejsen ikke dårligere af og din gennemførsel af den numse-løft-udfordring er et giga skridt du har taget. Flot flot
  OG kæmpe tak fordi du tog turen for at poste mig en pakke med plejemidler til de dumme revner og sprækker jeg har. Kan snart skrive havde, takket være dig, for det virker. TAK
  Kram til dig herfra

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Tove,
   Hjertelig tak <3
   Åh jeg er så glad for, at cremerne hjælper dig. Du må sige til, når jeg skal sende en ny forsyning til dig, så du ikke får revner og sprækker igen <3
   Kram <3

   Slet
 3. Du er så sej.. Jeg ved hvor svært det er, for i starten kan man virkelig slet ikke finde på nogen ting, man selv synes man er god til.. Men det behøver ikke være ting. du gør eller lige har gjort.. Feks var du jo rigtig god til at være med i den Challenge. Du er rigig god til at være en støttende blog veninde. Du er super sej til at være taknemmelig. Du er god til at læse osv.. Jeg kunne sådan set blive ved. <3 Nogen gange skal man starte med de helt små ting, bare for at øve sig.. I starten behøver det ikke at være de helt sårbare og personlige ting. Der er intet forkert svar til spørgsmålet: Hvad er jeg god til..

  Jeg bliver rørt over at du fortæller at du lidt havde givet op. Kender godt følelsen, men den følelse man får, når man igen finder lysten til livet igen, er så fed.. Og du er allerede godt på vej. Synes faktisk du er kommet utrolig langt.. Husk at hold fast i dine sejre, de er guld værd..

  Kæmpe kram og varme tanker herfra.. Du er så mega sej.. Hepper på dig..

  Knus <3

  SvarSlet
 4. Kære Jeanette,
  hjertelig tak for din kommentar og ros. Det rører mig meget, og jeg vil forsøge at huske de ting, du nævner <3
  Ja, sejre er guld værd, og for mig handler det nu om, at jeg skal turde give mig i kast med noget, som kan give mig sejre. I lang tid har jeg ikke turdet udfordre mig selv, men den challenge var en vigtig sejr for mig. Nu gælder det så om, jeg skal give mig selv flere sejre :-)
  Mange tak og i lige måde <3
  Kram <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg plejer sige til mig selv at jeg ikke gør noget jeg ikke er helt sikker på kan blive en succes.. Når jeg udfordre mig selv.. Jeg var så træt af nederlag og at jeg ikke følte jeg kunne noget.. men med omvendt psykologi, så kan man mere end man tror..

   Knus <3

   Slet
  2. Det er dejligt, at det virker for dig <3
   Kram <3

   Slet

Du skal have tak for, at du tager dig tid til at skrive en kommentar. Det varmer og glæder mig :-)

Kærlig hilsen
Louise