mandag den 5. februar 2018

Min træning uge 5

Uge 5 af min træning vil jeg helst bare sætte i glemmebogen, for det blev ikke til ret meget træning, og jeg spiste en masse sukker. Angstanfald var der også flere af. Jeg er mentalt færdig med uge 5, og jeg håber bare, at jeg kan gøre det bedre i uge 6.

8 kommentarer:

 1. Søde dig. Du ønskes en rigtig god uge og det tror jeg du får. Væk med uge 5 og ind med uge 6 i frisk ny start. OG tager jeg ikke helt fejl, er de der angstanfald lige så anstrengende, som motion program. Sukker indtag ? Tilgiv dig selv og jeg roser dig for din store selvindsigt og selverkendelse.

  Må du finde SINDSRO
  til at acceptere det du ikke kan ændre
  Finde MOD
  til at ændre det du kan
  og VISDOM til at se
  forskellen

  Krammer fra mig til dig

  SvarSlet
 2. Kæreste Tove,
  Hjertelig tak for din dejlige kommentar, som rører mig til tårer, for det er lige, hvad jeg har behov for at høre i dag <3 Kram <3

  SvarSlet
 3. Søde Louise. Jeg er ikke i tvivl om at uge 6 bliver bedre.
  Jeg forstår godt du er færdig, og bare gerne vil videre. Vi glemmer uge 5, og ser fremad på uge 6 med friske øjne.

  Jeg ved hvor meget du kæmper for at lade sukkeret være, men der vil være tilbagefald. Jeg har dem også, og jeg er heller ikke stolt af dem. Du kommer ud på den anden side, og det skal nok gå. Du kommer efter det<3

  Knus og en masse varme tanker herfra <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Louise,
   Fordelene ved dårlige uger er, at de ikke varer evigt og bliver bedre på et tidspunkt :-)
   Ja, det sukker har jeg mine problemer med, men jeg håber, jeg får det lært på et tidspunkt :-) Kram <3

   Slet
 4. Pyt med det... Dårlig samvittighed og dummer tanker skal direkte ud til højre, så sætter du en streg og kravler op på hesten igen.. Vi falder alle i, kunsten er at blive ved med at kravle op igen.. Rens tankerne, fyld hovedet med dejlige tanker og gør ting som gør dig glad.. så skal du nok klare den søde..

  Knus <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Jeanette,
   Hjertelig tak, det vil jeg gøre <3
   Denne uge har været slem, for jeg har været syg af influenza hele ugen, og jeg har trøstespist helt vildt. Nu har jeg det heldigvis bedre og kan igen se positivt på tingene :-) Kram <3

   Slet
  2. Sygdom kan virkelig fucke ens rytme op.. Håber du finder tilbage til en god hverdag igen.. og husk. dårlige tanker om hvad man ikke har fået gjort eller at man har været usund, de skal bare smides væk.. fedt at du er blevet så god til at se på de positive ting..

   Knus <3

   Slet
  3. Kære Jeanette,
   Ja, sygdom spænder virkelig ben for meget. Nu har jeg det heldigvis godt, og jeg nyder det helt vildt - det er luksus udover alle grænser :-)
   Mange tak :-) Kram <3

   Slet

Du skal have tak for, at du tager dig tid til at skrive en kommentar. Det varmer og glæder mig :-)

Kærlig hilsen
Louise