onsdag den 9. januar 2013

Forandringer

"They always say time changes things,
but you actually have to change them yourself."
Andy Warhol

Noget måtte ske, for jeg havde det ikke godt. Midt i al min glæde og begejstring over alle de ting, jeg gerne ville, glemte jeg, at jeg har behov for stille stunder hver dag. Jeg er igen begyndt at prioritere meditation og stille stunder med livskloge ord, og det gør mig SÅ godt :-)

Kaffe er en drik, jeg virkelig nyder meget. Jeg har i lang tid drukket utrolig meget kaffe hver dag, men nu er jeg inde i en periode, hvor jeg kun drikker den skønne sorte Gudedrik om morgenen og formiddagen. Fra frokost og resten af dagen, drikker jeg nu the. Theen gør mig godt, og det giver mig en ro, jeg virkelig nyder - at sidde med en god kop the, mens jeg hører sagte musik og nusser med Blaze, mens jeg lader mine tanker flyve - det får mit til tider så urolige sind til at falde ned i et helt andet gear - det er luksus. Og det giver mig en bedre nattesøvn.

Af kolde drikke har jeg sværget til sodavand - for en del år siden almindelige sodavand, men dem skiftede jeg for lang tid siden ud med sukkerfrie light sodavand. Nu har jeg så fået en (måske fiks) ide om, at det ikke er sundt for mig med alle de kunstige sødemidler, og nu er jeg ved at vænne mig til at drikke dansk vand med citrus i stedet for. Det ville naturligvis være billigere, hvis jeg bare drak almindelig postevand, men der er altså bare noget ved brus, som gør dansk vand meget bedre - den der sprøde fornemmelse i munden, når en slurk dansk vand nærmest eksploderer med bruset, kan/vil jeg ikke undvære, så derfor under jeg mig selv at købe dansk vand med citrus :-)

Den dejlige inspirerende Mosekone kan virkelig sætte tanker igang hos mig, og jeg nyder sådan at læse om hendes spændende spareprojekt. Uden at kende Mosekonen irl, så er jeg efterhånden overbevist om, at hun må være en af de gode hekse, for som Mosekonen dog kan trylle den lækreste mad frem af næsten ingen penge - de skønne fotos giver mig mundvand. Jeg har aldrig brudt mig om at lave mad, og jeg er derfor heller ikke særlig god til det, men nu er det lykkedes mig at lave noget varmt mad (endda to gange ud af to forsøg), som jeg godt kunne lide - og det fordi, jeg blev inspireret af Mosekonens mad. Hvad skal det dog ikke ende med? :-)

4 kommentarer:

 1. Åhhh, hvor er du da sød.
  Mine ører bliver helt røde af al den ros. TAK

  Og du har fuldstændig ret.
  Kunstige sødestoffer i alle light produkter, er det rene gift for kroppen.

  Prøv feks at læse dette :
  http://www.dr.dk/DR2/F/Fedt_Fup_Flaeskesteg/Artikler/Program_5/20111202152744.htm

  Så er det faktisk bedre at drikke en alm sodavand en gang imellem.

  OG hvor godt...Varm mad er så godt og det glæder mig, at du har fået noget af det lavet.
  Godt gået og respekt herfra.

  Mange tanker og hilsner fra *Missemor*

  SvarSlet
  Svar
  1. Du fortjener masser af ros Tove, for du inspirerer mig så utrolig meget :-)

   Det er en spændende artikel, du linker til. Jeg synes, det kan være så svært at finde ud af, hvad der er sandt og falsk i den jungle af sundhedsartikler, for jeg får så modstridende informationer, når jeg søger informationer om sundhed - der er altid nogle for og imod.

   Jeg er efterhånden kommet frem til, at det handler om at finde sin egen vej. Måske er vi mennesker forskellige, og hvad der er sundt for den ene er måske usundt for en anden. Jeg ved det ikke, men jeg finder ligeså langsomt min egen vej :-)

   Slet
 2. Det lyder som om du er ved at pejle dig ind på, hvad der er godt og skidt for dig. Og det er vel et arbejde, vi har med os gennem hele livet. At lytte efter og mærke og tro på os selv, det er noget vi øve os på. Tror du er godt på vej! :)

  Ønsker dig en fin torsdag.

  SvarSlet
  Svar
  1. Lene, du har ret - vi mennesker forandrer os gennem livet, og hvad der på et tidspunkt var godt for os, kan blive skidt for os på et senere tidspunkt i livet. Eller måske er det bare mig, der forandrer mig og får større viden?

   Tak, jeg håber, dine dage sammen med smukke Januar er gode - jeg vil forkæle mig selv med at få læst op på din blog i denne weekend - må den blive fantastisk for dig og dine kære :-)

   Slet

Du skal have tak for, at du tager dig tid til at skrive en kommentar. Det varmer og glæder mig :-)

Kærlig hilsen
Louise