søndag den 26. august 2012

Hårelastikker med knapper

"Del ud af din viden.
Det er en måde
at opnå udødelighed på."
Dalai Lama

Internettet er en gave til at dele gode idéer, og jeg hygger mig meget med at kigge alle de gode idéer, som mange i blogverdenen er så søde at dele med os andre. For et stykke tid siden så jeg en god idé hos Anne Lotte som jeg gemte linket til. Det er en simpel, men ikke desto mindre genial måde at fikse sine hårelastikker op på :-)

I går prøvede jeg at lave et par stykker, og jeg er allerede vild med dem :-)


3 kommentarer:

 1. Så fik du bloggen op at stå! :) Har kigget ind et par gange, fordi jeg kunne se, noget var under opsejling.

  Fed idé med elastikkerne! Den skal vist lige skrives bag øret - med lang manke kan det være svært at finde på metoder til at lave lidt variation i håropsætningen.

  Glæder mig til at følge dig. :) Er selv førtidspensionist, og har selv en med psykisk sygdom i familien, så jeg ved, det kan være hårdt.

  Tak for kigget ind i din verden.

  Mange hilsner, Line

  SvarSlet
 2. Godmorgen Line,

  Du skal være så hjertelig velkommen :-)

  Ja, det er en god ide med hårelastikkerne, for som du skriver, så kan det være svært at finde på nyt til det lange hår :-)

  Jeg læste på din blog, at du også kender alt til "stilledage". Jeg bruger samme udtryk om de dage, hvor energien bare ikke er ret stor, og de dage er der en del af her i huset. Derfor glæder jeg mig over, jeg (i kraft af førtidspensionen) har muligheden for at tage det stille og roligt og få det bedste ud af dagene.

  Kh
  Louise

  SvarSlet
 3. De er da søde de hårelastikker - hvor er de fundet ??

  SvarSlet

Du skal have tak for, at du tager dig tid til at skrive en kommentar. Det varmer og glæder mig :-)

Kærlig hilsen
Louise