torsdag den 30. november 2017

Min træning uge 11 og 12

I uge 11 af min træning blev det til 11 x 15 minutter med bentræneren fordelt jævnt på 3 dage.

Uge 12 af min træning var i starten præget af træthed, så de 2 f'ørste træningsdage blev det kun til 2 x 15 minutter med bentræneren. Onsdag havde jeg det rigtig godt om morgenen, og jeg ville så gerne gøre det bedre end i uge 11, så jeg tog 8 x 15 minutter med bentræneren. Så meget har jeg ikke trænet før, men det var så fedt, og jeg var så stolt af mig selv :-)

Min træning har i lang tid været meget præget af, at jeg har haft en snert af en depression. Overskud har jeg ikke haft meget af - hverken til træning eller blogland. Jeg kan ikke huske, hvornår jeg sidst lavede squats, så det vil jeg fokusere på at genoptage i næste uge af min træning.

Angående squats så har jeg for længe siden set nogle 30 dages challenges med squats, og jeg leger lidt med tanken om at give mig selv sådan en udfordring. Lækkerhapsen har foreslået mig at tage en 90 dages udfordring, men det kan jeg ikke lige overskue på nuværende tidspunkt. En 30 dages udfordring passer også lige med slutningen af året :-)

Træningsmappen har jeg ikke skrevet i de seneste mange, mange uger, og jeg har helt droppet at skrive min træning i den. Det er nok for mig, at jeg skriver her på bloggen om min træning, for så kan jeg altid gå tilbage og se, hvordan træningen gik i de forskellige uger. Jeg vil dog gerne tilbage til at skrive om min træning hver uge igen, så det vil jeg satse på fremover <3

Jeg håber, at det går godt for I andre med jeres træning <3

3 kommentarer:

 1. Synes du gør det super godt.
  Det vigtige er at finde det der virker for sig og holde fast i det.
  Måske kunne du starte med en uges squat challenge og hvis det går fint, kan du tage en uge mere.. ? Nogen gange er man nød til at dele det op i små bidder.. Lige som de gør med dine 15 minutters bentræning..

  Synes virkelig du er mega sej, lyder ikke helt som om du selv kan mærke det lige nu, men det er du altså.. Den nemme løsning er jo bare at gi op og det har du ikke gjort..

  Knus <3

  SvarSlet
 2. Kære Jeanette,
  Hjertelig tak, din kommentar og ros betyder usigelig meget for mig, for du har ret i, at jeg ikke selv kan se, at jeg er sej lige nu, så mange tak <3
  Dit forslag med at dele squats challengen op i små bidder er en rigtig god ide. Det vil jeg gøre efter nytår, for jeg har ved nærmere eftertanke erkendt, at jeg ikke kan overskue det med squats lige nu. Kram <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg skal heller ikke igang med en masse her i December, så lige nu prøver jeg bare holde min vægt stabil og så skal den ha gas i januar..

   Knus <3

   Slet

Du skal have tak for, at du tager dig tid til at skrive en kommentar. Det varmer og glæder mig :-)

Kærlig hilsen
Louise