lørdag den 18. marts 2017

Nyt belønningssystem

Som I måske ved, så lider jeg af diabetes 2 og har gjort det i mange år. I perioder har det gået okay med at undgå sukker, men de seneste mange måneder har jeg proppet mig med sukker. Mit blodsukker er alt for højt, og nu har jeg endelig bestemt mig for at ændre på mine usunde spisevaner :-)

I denne uge har jeg derfor opfundet et nyt belønningssystem, som skal gøre det lettere for mig at undgå sukker. Belønningerne går ud på, at jeg for hver gang, jeg er inde at handle og ikke køber noget med sukker, må lægge 50 kr fra til bøger.

Bøger kan jeg ikke få nok af, og jeg har en meget lang ønskeseddel. Jeg må kun købe bøger for mine "sukker-penge", så jeg vil jo gerne spare så mange penge sammen som muligt, så jeg kan købe nogle af alle de bøger, jeg ønsker mig :-)

I fredags var jeg alene inde at handle i den lokale Brugs, og trods angstanfald så virkede mit nye belønningssystem, og jeg købte intet med sukker. Bagefter var jeg rævestolt af mig selv, så det var ren win win og en rigtig god start :-)

Efterhånden er udbuddet af sukkerfrie varer blevet ret stort, og det hjælper mig meget at kunne købe sukkerfrie lækkerier i de supermarkeder, hvor jeg handler i forvejen. Jeg er derfor optimistisk og føler, at jeg nok skal få mit blodsukker til at falde nu :-)

4 kommentarer:

 1. Flot og godt gået Louise. Jeg læser desværre ikke og de sukkerfrie produkter fungere desværre ikke sammen med min mave. Garn er strikkebøger er nok min form for belønning, når jeg opfører mig pænt :). Det ses også på mit garnlager, der konstant vokser, da jeg aldrig får brugt op, før nyt tilføjes.
  Forsat god *kamp* mod for høje blodsukker
  :) Klem fra Tullehuset

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Tove,
   hjertelig tak for din kommentar - dine ord bringer som altid glæde og varme <3
   Mange tak skal du have :-)
   De sukkerfrie produkter kan også være meget hårde ved min mave, så jeg er nødt til at begrænse dem i perioder, men i andre perioder fungerer de fint for mig.
   Ikke alle er jo læseheste, og garn er jo den perfekte belønning til dig, der er så vidunderlig kreativ :-)
   Mange tak skal du have :-)
   Jeg håber, din weekend var god <3 Kram <3

   Slet
 2. Hej Søde...

  Synes det lyder som en fantastisk plan og det vigtige er jo at du selv føler det er noget som virkelig kan gi dig noget godt... Glæder mig til at høre mere om hvordan det går med projektet.. Måske ender du med at blive helt rig... ha ha..

  Knus <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Jeanette,
   Hjertelig tak <3 Jeg føler, at det hjælper mig meget til at spise mindre sukker, så det er jeg meget glad for :-)
   Rig på penge bliver jeg ikke - det er en førtidspension ikke høj nok til :-D
   Jeg håber, du er blevet rask henover weekenden og ønsker dig en god ny uge <3 Kram <3

   Slet

Du skal have tak for, at du tager dig tid til at skrive en kommentar. Det varmer og glæder mig :-)

Kærlig hilsen
Louise