mandag den 9. marts 2015

Køkkenlyst vol 2

Det er underligt for mig, men jeg er vist ovre de dage, hvor jeg levede af færdigretter. I hvert fald køber jeg dem ikke rigtig mere. Jeg har stadig masser af dage, hvor jeg ikke orker at lave mad, men så spiser jeg rugbrød eller noget andet nemt (men rigtig mad) til aftensmad :-)

Dejlige Pias blogge læser jeg ofte på, og jeg bliver inspireret og får mod til selv at lave noget mad. Det er luksus udover alle grænser, at jeg sådan kan lave god mad igen. Den seneste uge har jeg lavet følgende:



Og endda lavede jeg også bagte kartofler med cremefraiche og bacon - mums det smagte også godt :-)

Manden i mit liv har smilende drillet mig med, at jeg er til mormor mad og ikke er glad for forandringer, fordi jeg gerne vil spise det samme igen og igen. Det er rigtigt, men jeg spiser meget bedre mad nu end tidligere, så det er fint, og jeg er så jublende glad for det. Hjertelig tak for al inspirationen Pia <3

6 kommentarer:

  1. Dårlige madvaner tager mange år at lave om på, men på lang sigt er det det hele værd.
    Jeg har nu de sidste ca 6 år kæmpet for at komme værk fra dårlige fødevare og det har virkelig været hårdt. Jeg har stadig perioder som er svære, feks om vinteren. Dog bliver jeg mere og mere sund og mere og mere fornuftig..
    Det vigtige for mig er ikke om jeg taber 10 kg på 14 dage, for mig handle der om at ha hovedet med og bruge min sunde fornuft.. Det er den rigtige løsning for mig på lang sigt. :D

    Jeg synes du er sej og jeg må seriøst prøve de der hasselbagt kartofler en dag.. mums.. :P

    Knus <3

    SvarSlet
    Svar
    1. Hjertelig tak Jeanette <3

      Du har helt ret i, at det tager lang tid at ændre dårlige madvaner til gode. Det er helt klart også en kæmpe kamp for mig, og derfor er jeg jublende lykkelig over, at Pias madblogge giver mig lyst og mod på selv at lave mad igen <3

      Jeg synes, at DU er mega sej Jeanette, for jeg kan jo på din blog se, hvor god du er blevet til at bruge din sunde fornuft <3

      Jeg spiser stadig alt, alt, alt for meget kage og chokolade, men det må jeg reducere hen ad vejen :-)

      Pias hasselback kartofler med toppings er farlige at prøve, for de er totalt vanedannende efter første bid - fuck, hvor smager de dog himmelsk! Og som Pia skriver, så skal du endelig IKKE krydre cremefraichen - det er GUF uden krydderier :-D

      Ønsker dig en dejlig dag :-) Kram <3

      Slet
    2. Jeg ville faktisk ha lavet dem i dag med noget kylling og salat, men tiden fløj fra mig, så det bliver en anden dag, men meget snart.. Jeg har tidligere selv lavet nogle bagekartofler med en dressing lavet på cremefraice, bacon, purløg og lidt andet.. mums det er nice.. Jeg prøver holde mig lidt fra kartofler, men de der hasselbagte skal smages. :P

      Knus <3

      Slet
    3. Mums, purløg smager så godt :-)

      Du kan godt glæde dig, for Pias kartofler er SÅ lækre <3

      Kram <3

      Slet
  2. Louise altså... nu sidder jeg og rødmer igen :-D

    Det glæder mig i den grad, du kan bruge mine opskrifter... og endnu mere at du henviser til dem. Faktisk er det rigtig sjældent, det sker for mig... men når det gør, som med dig, giver det mig endnu mere blod (mad) på tanden :-D

    Tusinde tak søde Louise :-D

    SvarSlet
  3. Dejligt med røde kinder :-D

    Jamen, jeg kan da slet ikke lade være med at henvise til dine opskrifter, for jeg er jo vild med dem og har derfor lyst til at fortælle hele verden om dem <3

    Manden i mit liv besøgte mig i går aftes, og han skulle lige arbejde lidt. Pludselig spørger han ud i det blå, om jeg har lavet bagte kartofler. Jeg bliver helt forvirret, for hvordan i al verden kan han vide det?!? Det viser sig så, at han har set min huskeseddel ligge ved computeren - jeg har nogle små indkøbssedler med ingredienserne til et par af dine retter liggende ved computeren, så jeg kan genbruge indkøbssedlerne. Synsk var han altså ikke blevet :-D

    En dejlig dag til dig søde Pia <3 Kram <3

    SvarSlet

Du skal have tak for, at du tager dig tid til at skrive en kommentar. Det varmer og glæder mig :-)

Kærlig hilsen
Louise