tirsdag den 27. august 2013

Kære Mor

"When I see my face in the mirror
We look so alike that it makes me shiver."
Script,
"If you could see me now."

Kære Mor,

Hvis du kan se mig nu, er du så stolt af mig? Jeg behøver ikke spørge, for jeg ved, du vil være meget stolt af, hvor meget jeg arbejder med mig selv og udvikler mig personligt.

Din betingelsesløse kærlighed til mig er jeg så glad og taknemmelig for, at jeg nåede at opleve, forstå omfanget af og ikke mindst lade dig vide, at jeg værdsatte det og dig.

I dag skinner solen, og du er så nærværende for mig - jeg tager mig selv i at række ud efter dig for at give dig et kram, men jeg ved godt, at det kun er i mine erindringer, at jeg kan genopleve kærligheden og trygheden i din favn.

Dit barnebarn har det godt, og han er blevet til en hjertevarm, reflekterende, sund og sjov ung mand. I ham ser jeg noget af dig, ligesom jeg også i mig selv kan finde dele af dig.

Far har det også godt. De første år efter din alt for tidlige død var meget svære, men heldigvis fandt Far igen kærlighed, og han trives med sin nye søde hustru.

Mor, jeg elsker dig stadig, og da jeg ikke kan komme af med den kærlighed, vil jeg altid savne dig. Du var for mig den bedste Mor i hele verden.

De kærligste kram fra
Din datter

8 kommentarer:

 1. Smukt at læse, Louise. Jeg er sikker på, at din mor mærker ordene og ser dig, hvor hun er nu!

  Jeg tænker tit på det samme. Om min far. Jeg håber, at ved hvor jeg er med mit liv og mine ord nu. At jeg bestræber mig på at følge mit hjerte!

  Ønsker dig en dejlig dag. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Lene.

   Hjertelig tak for dine ord. De glæder, varmer og nydes som altid <3

   Din Far følger nok med i din spændende udvikling og rejse i stilhedens land, og jeg er sikker på, at han glædes inderligt over, at du følger dit hjerte - mere kan ingen forælder nemlig ønske for sit barn <3

   Ønsker dig dejlige dage. Selvom jeg ikke får kommenteret, så følger jeg med i dine smukke og meget inspirerende skriverier, og jeg er så glad for at læse om dine valg - din nye uddannelse er en dejlig gave at give sig selv, og jeg ser frem til at læse mere om, hvordan den kommer til at berige dit liv.

   Lene, flere gange har jeg tænkt på, at jeg vel nok gerne ville læse og eje bøger, du havde skrevet. Du tryller med ord på smukkeste vis, og du har så mange fine beskrivelser af hjertets vej. Du kommer jævnligt med meget inspirerende redskaber til at finde ind til kernen af sig selv. Har du aldrig overvejet at samle og udgive din poetiske ordmagi?

   Kærlige kram fra
   Louise

   Slet
 2. Jeg håber at han ved, skulle der stå ...

  SvarSlet
 3. Åhh, hvor er det da skønt at se dig *Pippe* igen. Du har fået mange tanker herfra, da jeg synes der manglede noget :
  Dejlige tanker på skrift og jeg tror bestemt også på, at der er meget mere mellem himmel og jord, end vi går og tror.
  Så selvfølgelig følge vore kære os, selvom de ikke mere er på jorden.
  Hav en dejlig dag

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Tove.

   Åh hvor er du sød. Dine ord varmer og glæder mig så uendelig meget. Hjertelig tak for dem <3

   Jeg kan godt lide din sikkerhed i forbindelse med, at vores kære stadig følger vores gang på jorden. Det føles godt og dejligt at tænke på det <3

   Det bliver ikke rigtigt til nogen kommentarer fra mig i denne tid, men jeg følger med i dine skriverier om livet i Tullehuset, for du skriver om så mange spændende ting.

   Med ønsket om, at du har det godt og fred i sjælen, sender jeg dig mine kærligste tanker og kram <3

   Slet
  2. Har helt glemt at svare. Undskyld.
   Jo, jeg er sikker på at mine forældre er hos mig hele tiden, da jeg bærer dem i mit hjerte.

   Slet
 4. Endnu engang rørte du mig lige til tårer. Du er et meget modigt menneske.

  SvarSlet

Du skal have tak for, at du tager dig tid til at skrive en kommentar. Det varmer og glæder mig :-)

Kærlig hilsen
Louise