tirsdag den 27. august 2013

Kære Mor

"When I see my face in the mirror
We look so alike that it makes me shiver."
Script,
"If you could see me now."

Kære Mor,

Hvis du kan se mig nu, er du så stolt af mig? Jeg behøver ikke spørge, for jeg ved, du vil være meget stolt af, hvor meget jeg arbejder med mig selv og udvikler mig personligt.

Din betingelsesløse kærlighed til mig er jeg så glad og taknemmelig for, at jeg nåede at opleve, forstå omfanget af og ikke mindst lade dig vide, at jeg værdsatte det og dig.

I dag skinner solen, og du er så nærværende for mig - jeg tager mig selv i at række ud efter dig for at give dig et kram, men jeg ved godt, at det kun er i mine erindringer, at jeg kan genopleve kærligheden og trygheden i din favn.

Dit barnebarn har det godt, og han er blevet til en hjertevarm, reflekterende, sund og sjov ung mand. I ham ser jeg noget af dig, ligesom jeg også i mig selv kan finde dele af dig.

Far har det også godt. De første år efter din alt for tidlige død var meget svære, men heldigvis fandt Far igen kærlighed, og han trives med sin nye søde hustru.

Mor, jeg elsker dig stadig, og da jeg ikke kan komme af med den kærlighed, vil jeg altid savne dig. Du var for mig den bedste Mor i hele verden.

De kærligste kram fra
Din datter