onsdag den 24. juli 2013

Hyggedag

I dag har jeg bestemt mig for, at jeg vil bruge nogle timer ved computeren. Solen skinner godt nok, men jeg trænger til en stille dag, og bloggen trænger til en kærlig hånd :-)

Livet er stadig godt ved mig, og jeg har en vidunderlig sommer. Jeg får lavet en masse ting herhjemme, som virkelig er en stor lettelse for mig at kunne strege på min to-do-liste. Jeg forkæler mig selv meget med meditation morgen og aften, og jeg har sat projekt lære-selv-at-tage-til-Vejle på standby på ubestemt tid. Det gør mig SÅ godt, at jeg ikke tvinger mig selv til at arbejde med de angstprovokerende ting lige nu :-)

Blaze er en lille krudtugle, og han er meget ude. Han er en finurlig kat, for han er på en gang meget selvstændig og utrolig tryghedssøgende. Han får sine "anfald", hvor han med ét er et vildt og voldsomt flænsemonster (fedt ord, jeg har lært af Line), og han både kradser og bider mig, men han falder hurtigt til ro og giver sig til at slikke min hånd eller arm istedet. Andre gange kan han slet ikke komme tæt nok på mig, han vil helst ligge på min mave og putte, når han er træt eller bare har fået nok af den store verden for en stund. Blaze betyder så meget for mig, og jeg er så taknemmelig over, at det lige præcis var ham, der kom til at bo sammen med mig her i det lille gamle hus <3

I aften kommer min søn ud til mig, og han bliver her indtil lørdag sidst på eftermiddagen. Det bliver luksus igen at være sammen med ham i flere dage <3


torsdag den 11. juli 2013

Sommer fuld af kærlighed

Sommeren er kommet til Danmark, og jeg har fået et energiboost uden lige. Jeg får lavet en masse gode ting herhjemme, så jeg er udmattet, når jeg rammer hovedpuden om aftenen. Jeg erindrer ikke, hvornår jeg sidst har haft energi til at lave så mange ting, så jeg nyder det i fulde drag nu.

Det siges, at alt har sin pris, og min pris for at være så aktiv herhjemme er, at jeg i denne tid ikke magter at forlade min trygge base alene. Jeg kan dog selv tage ind til den nærliggende landsby, hvor min læge har til huse. Der er også den lokale brugs, og der er en skøn genbrugsforretning. Den lille by har også verdens dejligste indbygger, for min søn bor der nemlig - han bor jo hos sin far.

At tage alene ind til Vejle kniber det med lige nu, men jeg klarer mig alligevel, for min søn og jeg er meget sammen her i hans sommerferie, og vi hygger os meget med at tage ind og gå en tur i Vejle, spise frokost og få ordnet ærinder. Min altid søde og hjælpsomme far kommer jo også ned til mig en gang om ugen, hvor det er et fast ritual (eller er det vane? Hvad er forskellen egentlig på ritual og vane? Det må jeg lige have undersøgt engang), at vi tager ud at handle sammen, så jeg kan få købt stort ind af dagligvarer. Sammen med de to mennesker, som jeg elsker så uendelig meget, kan jeg sagtens forlade mit hjem, men alene kan jeg ikke lige nu. Det er okay.

Tårerne fylder ofte mine øjne i disse uger. Jeg kommer så let til at græde, for jeg mangler det filter, som gør mig i stand til at tackle mine følelser. Der skal næsten intet til, førend jeg mærker tårene trille ned ad mine runde kinder. Som oftest græder jeg, fordi jeg bliver så rørt - kærligheden til min søn og mine andre kære flyder nærmest over, men nogle gange skyldes gråden naturligvis, at jeg bliver ked af det eller får et angstanfald. I går var jeg alene på vej ind til tandlægen, da min tandlægeskræk gik over gevind - jeg lod angsten tage magten fra mig, og jeg brød grædende sammen. Derfor endte det med, jeg måtte ringe derind og melde afbud. Jeg har en speciel tandlæge pga min psyke, og de søde damer derinde er heldigvis vant til lidt af hvert, så klinikassistenten, der modtog mit opkald, trøstede mig og fik mig til at falde så meget til ro, at jeg kunne kaste mig over gøremål herhjemme istedet for.

I går aftes kom min søn hjem til mig, og han bliver i nogle dage. Det er luksus at være så meget sammen med ham, og jeg priser mig lykkelig for, at han stadig har lyst til at bruge sin tid sammen med sin mor. Han er teenager, og jeg føler mig som verdens heldigste kvinde over al den tid, vi er sammen. Vi snakker en del, når vi er sammen, men vi bruger også tid på bare at være i samme rum, mens vi er optaget af hver vores ting. Musik binder os ofte sammen i de stunder.

Lige nu ligger han i sin seng og sover, og bevidstheden om, at han er her i huset, fylder mig med glæde og kærlighed. Sommeren er dejlig og fuld af kærlighed <3

tirsdag den 2. juli 2013

Tøsefornærmet

I et stykke tid har jeg været SÅ tøsefornærmet på blogger.com, fordi jeg troede, de ville ændre alt muligt, så jeg ikke længere kunne følge med i alle de fine blogge, jeg plejer at følge med i. Som et fornærmet barn har jeg ignoreret blogger.com, og jeg nægtede at gøre noget som helst ved mit problem. Ikke særlig klogt, men umiddelbart ser det ud til, at det var storm i et glas vand, for det ser da ud til, at alt er ved det gamle her efter skæringsdatoen 1/7.

Så kan jeg jo tænke lidt over, hvor mange minutter, som jeg brugte på at være tøsefornærmet, jeg kunne have brugt til at være glad i - let at være bagklog :-)